unnamed

Seo Ye Ji rupe tăcerea pentru prima dată, după aproape două luni, printr-o postare simplă

Actrița Seo Ye Ji fusese reapare în prim-plan, după aproape două luni de la controversa care l-a implicat pe actorul Kim Jung Hyun. În sfârșit, ea a rupt tăcerea, actualizându-și starea pe conturile de Social Media și lăsându-i, astfel, pe fanii săi să afle unde se află, relatează koreaboo.com.

Potrivit Star Today, pe 11 iunie 2021, Seo Ye Ji și-a actualizat fancafe-ul oficial, precum și galeria de fani, printr-o postare simplă. În postare, ea a atașat o imagine însoțită de următorul mesaj: „Este un sentiment bun/plăcut să știu că există oameni care cred în mine”.

De la scandalul în care a fost implicat numele său și până în prezent, Seo Ye Ji a renunțat la posibilitatea de a juca în viitoarea drama a OCN, “Island”, în care a fost deja confirmată prezența lui Kim Nam Gil, iar Cha Eun Woo este în discuții.

Totodată, actrița nu a participat la conferințe de presă și nici măcar la ceremoniile de premiere ale activității sale. Odată cu actualizarea stării sale, fanii pot fi siguri că actrița este bine.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.