Untitled

Namgoong Min se transformă într-un agent special de elită, aflat în căutarea răzbunării, în noua dramă „Black Sun”

„Black Sun”, viitoarea dramă a postului MBC, a dezvăluit primele imagini cu Namgoong Min în pielea personajului principal!

„Black Sun” este o nouă dramă de acțiune, cu Namgoong Min în rolul lui Han Ji Hyuk, un agent de teren de elită al NIS (Serviciul Național de Informații). Datorită palmaresului și abilității sale perfecte în ceea ce privește îndeplinirea misiunilor, Han Ji Hyuk este un agent de top, care este foarte apreciat de colegii săi, relatează soompi.com.

Cu toate acestea, tocmai când părea că a reușită să pună în cele din urmă “la colț” (cu sensul de a destructura – n.r.) un sindicat al crimei organizate, Han Ji Hyuk dispare brusc de pe fața pământului. După ce a dispărut timp de un an, el își face o revenire îndrăzneață, alăturându-se unui sindicat al crimei pentru a-l găsi pe trădătorul responsabil pentru nereușita misiunii sale anterioare.

În fotografiile recent lansate ale viitoarei drame, privirea acerbă a lui Namgoong Min emană atât furie, cât și tristețe, sugerând suferința cu care s-a confruntat personajul său în ultimul an.

Lăudând performanța actoricească a lui Namgoong Min, producătorii dramei „Black Sun” au remarcat: „De la creșterea masei musculare până la analiza constantă a modului de a livra fiecare replică și chiar fiecare respirație, Namgoong Min îl interpretează perfect pe Han Ji Hyuk prin stilul lui actoricesc. Având în vedere că este o dramă de acțiune, există multe scene dificile în cadrul acesteia, dar Namgoong Min le interpretează atât de perfect, încât doar să-l urmărești este palpitant”.

Producătorii au mai adăugat: „Vă rugăm să urmăriți „Black Sun” pentru a vedea ce fel de sinergie se va crea datorită împletirii stilului actoricesc exploziv al lui Namgoong Min cu acțiunea interesantă a dramei”.

„Black Sun” va avea premiera în cea dea doua jumătate a acestui an.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.