2032a21cc6bb4c2b8596edf93188e36a

Au apărut imagini noi, SPECTACULOASE, cu actorii din viitoarea dramă “The Witch’s Diner”

Următoarea dramă „The Witch’s Diner” a lansat noi postere cu Song Ji Hyo, Nam Ji Hyun și Chae Jong Hyeop!

„The Witch’s Diner” este o dramă de tip fantezie neagră despre restaurantul unei vrăjitoare care vinde mâncare ce îndeplinește dorințe, în schimbul sufletelor clienților săi, potrivit soompi.com.

Song Ji Hyo joacă rolul proprietarei restaurantului, respectiv al vrăjitoarei Zo Hee Ra, care face misterioasa „mâncare a sufletului”, care vine cu un cost “no matter what”,  vorba englezului’. În afiș, Hee Ra apare potrivit cu titlul ei de vrăjitoare în timp ce captivează spectatorii cu aura sa puternică. În textul de pe afișul ei se poate citi:

„Încercă/Mănâncă, deși va exista un preț/ 먹어 봐요, 대가는 따르겠지만”. În ciuda sensului îngrozitor din spatele cuvintelor ei, acestea au o atracție magică, greu de rezistat, ceea ce îi face pe oameni să dorească să guste din mâncarea ei indiferent de cost.

Nam Ji Hyun este Jung Jin, angajata restaurantului, care lucrează acolo pentru a plăti prețul în urma încheierii unei înțelegeri cu o vrăjitoare. Cuvintele de pe afișul ei transmit următorul mesaj: „A fost alegerea mea … sau soarta mea a fost deja decisă?/내 선택이 었을까..정해진 운명이 았을까?” Afișul pare să descrie momentul în care Jin este capturată printr-un contract pe care nu îl poate refuza din cauza mâncării interzise pe care o pune în gură.

Chae Jong Hyeop îl interpretează pe angajatul part-time Lee Gil-Yon, care are un suflet pur și impresionează prin abilitățile sale de servire.

În afiș, Gil Yong ține o tavă plină cu obiecte care nu pot fi observate în restaurantele normale, în vreme ce pe afiș este scris: „Este dorința mea, te rog să păstrezi secretul/제 소원, 비밀로 해주세요”, ceea ce îi face pe spectatori să fie și mai curioși cu privire la povestea din spate a lui Gil Yong.


Noile afișele pentru drama „The Witch’s Diner” arată că, deși cele trei persoane s-au adunat în aceeași locație, fiecare are obiective și scopuri diferite. Spectatorii anticipează deja premiera după ce îi văd pe actori transformându-se complet în personajele cărora le dau viață.

Drama se bazează pe povestea care a câștigat daesang (marele premiu) la cel de-al treilea concurs de poveste al Kyobo Book Centre. Povestea a fost lăudată pentru atingerea unor subiecte realiste cu care oricine poate relaționa.

„The Witch’s Diner” va avea premiera pe 16 iulie și va fi disponibil pe Viki!

CITEȘTE ȘI Song Ji Hyo, Nam Ji Hyun și Chae Jong Hyeop sunt un trio incert în viitoarea dramă fantasy “Come to the Witch Restaurant”




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.