4503136606bf4f02acfc464aa9200cb9

Lee Jong Suk și YoonA din Girls’ Generation vor fi protagoniștii unei noi drame

Ieri am primit vestea care confirma că actorul Lee Jung Suk și YoonA au acceptat să joace în drama din 2022 de la postul coreean tvN numită “Big Mouth” (acesta poate fi un titlu provizoriu), potrivit Soompi.

O dată cu dezvăluirea acestei vești am mai primit și câteva detalii despre acest nou proiect. Ei bine am aflat că “Big Mouth” este o dramă black dar și antrenantă, despre un avocat de rangul al treilea care ajunge  să se ocupe de un caz de crimă care îl transformă peste noapte într-un geniu al escrocheriilor  cunoscut sub numele de Big Mouse. Pentru a putea supraviețui și a reuși să își protejeze familia, trebuie să expună public o conspirație uriașă între clasele  privilegiate din societate.

Foto: Soompi

Despre actorul Lee Jong Suk  vreau să vă spun că va juca rolul Park Chang Ho, un avocat de rangul al treilea, cu o rată de succes de 10%. El este acel gen de tip care vorbește  prea mult și nu acționează, așa că cunoscuții săi din mediul juridic  îl numesc „Gură mare/ Big Mouth”. Într-o zi existența lui ia o nouă întorsătură,  mai exact el este confundat cu un geniu escroc cunoscut sub numele de „Big Mouse”. De acum înainte  viața lui  va fi  pusă în pericol.

YoonA îi va da viață  lui Go Mi Ho, o asistentă medicală și  în același timp, soția lui Park Chang Ho. Ea este cea care l-a transformat pe soțul său într-un avocat și totul se datorează sprijinului ei de neclintit. Când află că este confundat cu un escroc, își propune să-i curețe numele chiar ea însăși.

De asemenea, vă mai spun că scriitorii care s-au aflat în spatele producției „Vagabond” Jang Young Chul și Jung Kyung Soon sunt cei care  vor fi creatorii dramei „Big Mouth”, iar Oh Choong Hwan, care a lucrat la punerea în scenă a dramei „Hotel Del Luna”, va lucra la acest proiect ca regizor.

Producătorii ne-au mai dat doar un singur detaliu, premiera “Big Mouth” va fi abia în 2022. Probabil  vom primi mai multe detalii curând.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.