b74d5bda7dd140209974d5001e256cd1

Membrii trupei BTOB vorbesc despre revenire, mesajul melodiei “Outsider” și altele

Pe data de 30 august, trupa BTOB a susținut o conferință de presă online organizată cu ocazia lansării celui mai recent album special numit “4U: OUTSIDE”.

În videoclipul melodiei principale a albumului, „Outsider”, membrii au adus un omagiu unor filme celebre, un concept  nou pe care trupa nu l-a mai abordat până acum. În legătură cu acest subiect, liderul Eunkwang a spus: „Am crezut că a fost foarte grozav când l-am urmărit. Este într-un format omnibus”.  În continuare, Changsub, care apare prima dată în videoclipul muzical, a spus: „Am vrut să arăt omului obișnuit că este zdrobit sub greutatea vieții de zi cu zi. Mai târziu, reușesc prin eforturile mele și devin ca Gatsby. ”

Foto: Soompi

Segmentul lui Peniel a adus un omagiu lui James Bond, în timp ce imaginile cu Minhyuk au avut la bază „Sin City”. Minhyuk a spus: „Am vrut să prezint imaginile singure, întunecate și puternice prin versurile piesei”. Apoi  Eunkwang a declarat: „Am fost într-un film cu zombie. Am fost prezentat ca zombii din pelicula  „Warm Bodies”. A trecut ceva timp de când nu am mai arătat o astfel de imagine și a fost foarte distractiv. Am fost un zombie care se îndrăgostește”.

Pe parcursul discuției, ceilalți membri l-au ales pe Changsub drept cel care a “furat” de fapt scena acestui videoclip. Eunkwang a explicat: „Cred că a început bine”, iar Minhyuk a spus: „Ceilalți dintre noi aveam desemnate segmente care nu sunt cu adevărat legate de viața de zi cu zi, dar Changsub a jucat un rol cu ​​care toată lumea ar putea avea legătură”.

În privința acestui aspect, Changsub a spus: „Există un motiv pentru care această scenă a ieșit atât de bine. Era chiar la sfârșitul orarului de filmare. Am început să filmăm dimineața și abia după ce am terminat de filmat toate scenele de grup, am filmat această scenă la sfârșitul zilei. M-am întrebat dacă regizorul l-a pus la punct astfel încât să pot descrie în mod realist cum este să fi doborât de viață, dar era doar o problemă de filmare. A fost per total  foarte obositor”.

În continuare, Minhyuk a spus: „Filmările mele au fost în mare parte pe ecran verde. Trebuia să-mi imaginez ce va apărea în spatele meu. Nu am avut multă experiență în acest sens, așa că nu a fost ușor.  Am jucat întocmai cu filmul pe care îl omagiam în mintea mea. ”

Când au fost întrebați de ce melodia „Outsider” a fost aleasă ca titlu albumului, liderul  Eunkwang a răspuns: „Piesa„ Outsider ” este ceva ce reprezintă o nouă provocare pentru BTOB. A fost o provocare pentru noi în ceea ce privește performanța și genul, dar am putut, de asemenea, să prezentăm imaginea pe care am arătat-o ​​anterior în  cadrul emisiunii „Kingdom:Lergendary War”. Peniel a adăugat: „Piesa ‘ Outsider ’ a fost cea  în care am putut vizualiza spectacolul. De asemenea, am avut un vot intern în cadrul companiei. ”

Când a venit momentul să vorbească despre mesajul piesei „Outsider”Changsub a spus: „Nu este vorba despre sensul obișnuit de outsider, ci mai degrabă faptul că vrei să ieși din tiparele de rutină ale vieții de zi cu zi și să devii mai puternic. Este de fapt o melodie vindecătoare”.  Eunkwang a spus: „Cred că este ca o perlă. Perlele sunt extrem de speciale. Dintre toate lucrurile din ocean, cât de special este că există o piatră prețioasă ca o perlă? Cred că toată lumea este o persoană specială ca o perlă. ”

Trupa BTOB, care a debutat în 2012, se apropie de cea de-a  zecea aniversare. Despre acest eveniment,  Eunkwang a declarat: „Lucrurile se schimbă odată cu trecerea timpului, dar nu vom rămâne în urmă și vom ține pasul cu propria noastră creștere”. Changsub a spus: „Cred că spectrul BTOB s-a extins prin emisiunea „Kingdom”. Mulți oameni știu că suntem un grup puternic din punct de vedere vocal, dar am vrut să arăt că suntem profesioniști și când vine vorba de performanță”.

Întrebat despre planurile aniversării de 10 ani, Minhyuk a spus: „Cu toții lucrăm din greu acum, iar Hyunsik și Yook Sungjae se vor întoarce în curând din armată. Cu toții facem tot ce putem de oriunde ne-am afla”. Apoi Eunkwang a continuat: „Îmi doresc foarte mult să arăt din nou trupa BTOB ca un grup complet la un eventual concert de zece ani anul viitor”. Changsub a adăugat: „Chiar vreau să-i văd din nou pe fani în persoană când  pandemia COVID-19 se va termina. Visez la asta în fiecare zi în aceste zilele”.

A venit momentul să vă invit să vizionați și voi videoclipul melodiei de comeback a trupei BTOB – “Outsider”

Eu îi admir foarte mult pe membrii BTOB și chiar au un loc special în inima mea. Sper să auzim numai vești bune și de acum în colo. Le țin pumnii cu această revenire și le doresc mult succes și de acum înainte.

Sursa:  Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.