Sandara Park li se alătură lui Sunmi și lui BamBam din GOT7 în cadrul companiei Abyss

Potrivit Soompi.com Sandara Park, membră a fostei trupe de fete 2NE1, a semnat oficial un contract cu compania de entertainment Abyss!

Pe data de 1 septembrie, compania Abyss a întâmpinat-o pe Sandara în cadrul său printr-o postare pe social media, fotografii noi de profil ale cântăreței precum și un video, pe care le puteți vedea mai jos.

                                                         sursa foto: Soompi.com

Agenția relatează: “Suntem foarte încântați să luăm parte la noul început al Sandarei Park, care a fost iubită atât în Coreea, cât și în afara țării vreme îndelungată. Noi îi vom oferi suportul nostru complet pentru a-și putea dezvălui publicului noile sale laturi și farmece pe care le are de arătat și vom organiza și evenimente diverse la care ea va participa pentru a comunica cu fanii ei din toată lumea.”

 

                                                        sursa foto: Soompi.com

Sandara Park a debutat în 2009 în cadrul trupei formate din 4 fete numită 2NE1, care, din păcate, s-a despărțit în 2016. Cu ceva timp în urmă, anul acesta, Sandara a plecat de la YG Entertainment după 17 ani în care a colaborat cu agenția. Recent, ea a fost activă în numeroase emisiuni de divertisment, musicaluri și campanii de promovare pentru produsele de beauty.

Despre compania de entertainment Abyss mai putem spune că are sub aripa sa și artiști precum Park Won, Urban Zakapa, Sunmi și BamBam de la GOT7.

Vă invităm, dacă nu ați făcut-o deja, să o urmăriți pe Sandara și în filmul Cheese in the Trap, o adaptare a dramei cu același nume.

                                                           sursa foto: Soompi.com                                                                      




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.