txt

TXT devine a treia trupă K-Pop din istorie care s-a clasat cu un album timp de 11 săptămâni în Billboard 200

TXT continuă să își prelungească propriul record din 2021 în Billboard 200!

“The Chaos Chapter”: FREEZE”, care a debutat pe locul 5 în Billboard 200 în urmă cu trei luni, a devenit acum primul album K-pop din 2021 care petrece 11 săptămâni în clasament. (Celebrul top 200 de albume Billboard, denumit în mod obișnuit “Billboard 200”, este clasamentul săptămânal al celor mai populare albume din Statele Unite).

Pentru săptămâna care s-a încheiat la 11 septembrie, “The Chaos Chapter: FREEZE” a ajuns pe locul 26, prelungindu-și propriul record de cel mai longeviv album K-pop al anului. TXT este acum doar al treilea artist K-pop din istorie care a clasat un album timp de unsprezece săptămâni în Billboard 200, după BTS și BLACKPINK.

“The Chaos Chapter: FREEZE” a înregistrat, de asemenea, realizări notabile în alte câteva topuri Billboard în această săptămână. Albumul a rămas pe locul 1 în cea de-a 14-a săptămână în clasamentul World Albums și a rămas pe locul 5 în cea de-a 13-a săptămână în clasamentul Top Album Sales, extinzându-și propriul record ca fiind cel mai longeviv album K-pop din 2021 în ambele clasamente. În plus, “The Chaos Chapter: FREEZE” s-a clasat pe locul 3 în topul Billboard Tastemaker Albums și pe locul 5 în topul Top Current Album Sales în această săptămână, în timp ce cea mai recentă piesă de titlu “LO$ER=LO♡ER” a ajuns pe locul 12 în topul World Digital Song Sales.

În cele din urmă, TXT s-a clasat pe locul 23 în topul Billboard Artist 100. Felicitări TXT!
Sursa: Soompi



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.