FAU3iQ6VQAENYEi

Grupul BTS va susține primele concerte cu public, după doi ani, în Statele Unite ale Americii: “Permission To Dance On Stage – LA”

Așteptarea a luat sfârșit! BTS ăși va reîntâlni fanii, față în față, în Los Angeles!

Pe 28 septembrie, BTS și-a anunțat planurile pentru concertul offline „BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA” din Los Angeles, Statele Unite. În total, patru spectacole vor avea loc pe stadionul SoFi, pe 27 și 28 noiembrie și pe 1 și 2 decembrie, potrivit Soompi.

„BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA” marchează primul concert cu public al grupului BTS, după mai bine de doi ani de la concertul din Seul „2019 BTS WORLD TOUR LOVE YOURSELF: SPEAK YOURSELF THE FINAL”.

Înaintea concertului offline, concertul online al grupului „BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE” va avea loc pe 24 octombrie, ca un eveniment de streaming live.

Prin anunțul de pe Weverse al concertului din LA, Big Hit Music ne-a împărtășit: „Nu este ușor să susții un concert în persoană în mijlocul pandemiei de COVID-19, dar după ce am căutat oportunități de a face acest lucru, putem să organizăm concertul în Statele Unite după luarea în considerare a reglementărilor și circumstanțelor naționale și regionale de sănătate. ”

Compania a adăugat: „Este regretul nostru profund că nu putem să organizăm mai multe concerte în mai multe zone. Vom face tot posibilul să organizăm concerte suplimentare nu numai pentru fanii coreeni, ci și pentru fanii din întreaga lume, care așteaptă cu răbdare de mult timp. ”

Rezervarea biletelor și mai multe detalii pot fi găsite pe Weverse.

Urmăriți mai jos anunțul BTS despre concert!

 

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.