dummy

Rowoon, primul rol într-o dramă istorică, “The King’s Affection”.Detalii despre chimia cu protagonista Park Eun Bin

Rowoon, membrul trupei SF9 a dezvăluit câteva detalii și gândurile sale legate de viitorul său proiect. Este vorba despre noua dramă  numită “The King’s Affection”.

Având la baza manhwa (așa se numesc benzile desenate coreene) cu același nume,  această dramă va spune povestea unei perechi de gemeni care fac parte din familia regală, un bărbat și o femeie. Deși sora este inițial abandonată pentru că este femeie, mai târziu se deghizează în bărbat pentru a deveni prinț moștenitor atunci când fratele ei moare. Actrița Park Eun Bin îi va da viață personajului Lee Hwi, prințul moștenitor cu un secret șocant, în timp ce frumușelul  Rowoon va juca rolul principal, al bărbatului pe nume Jung Ji Woon, profesorul lui Lee Hwi, potrivit Soompi.

Cu bucurie vreau să vă spun că drama „The King’s Affection” marchează, de fapt,  prima apariție a lui Rowoon într-o dramă istorică. Legat de acest subiect, el a mărturisit mai multe lucruri, primul dintre ele fiind că decorul nou pentru el  a prezentat, de fapt noi provocări.

„Spre deosebire de dramele  a căror acțiune se desfășoară în prezent, există o limită până la care te poți exprima într-o dramă istorică”, a spus el. „Din cauza acelei limite pe care trebuia să o respect, am încercat să exprim lucrurile în moduri noi și diferite.”

În ceea ce privește motivul pentru care  a fost atras de dramă după ce a citit scenariul, Rowoon și-a amintit că se gândea așa: „Aș fi în stare să spun o mulțime de povești diferite [prin această dramă]”.

Despre modul în care și-ar descrie personajul, Rowoon a remarcat:

„Deși Jung Ji Woon pare o persoană luminoasă/ veselă pe dinafară, de fapt, în el se ascunde multă “ploaie”. Este ca un nor pufos. El depășește convențiile epocii în care trăiește în căutarea adevăratei libertăți, dar în acest proces experimentează durere și neputință”, a continuat Rowoon. „Cred că drumul pe care Jung Ji Woon alege să îl urmeze nu va fi unul ușor.”

Atunci când a fost întrebat ce aspect al dramei ar trebui să urmărească spectatorii cu nerăbdare, Rowoon a răspuns: „Chimia dintre Hwi și Ji Woon”. În continuare, el a venit și cu o explicație:

„Pentru a-și păzi secretul, Hwi păstrează o distanță de cinci pași față de ceilalți oameni. Deși Ji Woon a fost rănit în trecut, el  încă ține oamenii lângă el și găsește confort în a fi aproape de ei. Cred că va fi distractiv să urmărim călătoria acestor doi oameni, care și-au trăit viața în moduri opuse, dar în mod treptat drumurile lor ajung să se intersecteze”.

De asemenea, idolul care a ajuns să se transforme în actor în timp, Rowoon, a vorbit cu încredere despre felul în care a lucrat cu protagonista, Park Eun Bin.

„Am petrecut mult timp vorbind cu Park Eun Bin pe platourile de filmare  și am încercat să completăm narațiunea venind cu idei împreună”, a dezvăluit el. „Împărtășirea ideilor și opiniilor noastre în fiecare moment a devenit parte a vieții noastre de zi cu zi.”

În continuare, vreau să vă mai arăt ce a declarat protagonista, Park  Eun Bin despre oportunitatea de a juca în această dramă.

„Ultima mea dramă istorică a fost „ Secret Door ” în  anul 2014”, a început ea. „Mă gândeam doar că vreau să încerc,din nou, să fac o dramă istorică pentru prima dată după mult timp, când am dat peste„ The King’s Affection ”.

„Povestea unei femei din epoca Joseon care trăia ca prinț moștenitor și devenea rege – această linie care rezumă premisa acestei drame a fost atât de atrăgătoare”, a continuat Park Eun Bin. „Deși probabil vor exista oportunități pentru mine să joc în alte drame istorice în viitor, nu cred că va exista o altă oportunitate pentru mine de a juca personajul unui rege. Așa că am lăsat totul deoparte când am acceptat provocarea de a juca în  ‘The King’s Affection”.

De curând, producătorii au lansat posterul oficial al dramei. El arată foarte frumos, denotă o poveste de iubire gingașă și în același timp prezintă un fel de tensiune care vine de la ideea unei legături interzise.

Vreau să vă mai spun că sunt tare bucuroasă că nu vom mai avea mult de așteptat până să vedem această dramă. Producătorii au dezvăluit că “The King’s Affection” va avea premiera pe 11 octombrie.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.