dummy

Lee Joon Gi și Kim Ji Eun vor juca împreună într-o nouă dramă “Again My Life”

Avem o veste bună, am aflat că actorii Lee Joong Gi și Kim Ji Eun vor fi protagoniștii următorului proiect de la postul coreean SBS numit “Again My Life” (ar putea fi un titlu în lucru).

Pe data de 5 octombrie, publicația  Xportsnews a dezvăluit că actorii au fost aleși să joace în această dramă. Mai târziu în aceeași zi, atât agenția care îl reprezintă pe Lee Joon Gi, Namoo Actors, cât și  cea a lui  Kim Ji Eun, HB Entertainment, au confirmat vestea că cei doi vor fi protagoniști. Cu această ocazie am aflat și un pic despre subiectul acestei drame.

“Again My Life” va prezenta povestea unui tânăr procuror care primește o a doua șansă de a obține dreptate după ce nu a reușit să doboare o persoană puternică. De fapt, această idee se regăsește într-un  roman realizat de Lee Hae Nal și care a fost lansat ulterior și ca webtoon.  Despre aceasta drama s-a mai spus că va fi regizată de Han Chul Soo, cel care a mai  lucrat anterior  la drame precum  „My Little Baby” și „Graceful Family”.

Sursa: Soompi

Se pare că actorul Lee Joon Gi va juca rolul principal al bărbatului pe nume Kim Hee Woo. Avea cele mai slabe note în liceu și a fost nevoie de trei încercări pentru a intra la facultatea de drept. După ce s-a înrolat în armată, a trăit ca atlet de arte marțiale și a trecut examenul de barou. A fost ucis pe nedrept în timpul anchetării politicianului corupt  pe nume Jo Tae Seop, dar în mod neașteptat i se mai oferă o altă șansă la viața.

În același timp, am primit detalii și despre rolul pe care Kim Ji Eun  îl va interpreta. Ea îi va da viață personajului  Kim Hee Ah, fiica cea mai mică a CEO-ului  de la Cheonha Group. Ea este văzută ca un geniu. Este practic perfectă și are o personalitate plăcută și va deveni interesată de Kim Hee Woo.

Dacă vă întrebați cine este Kim Ji Eun, pe care trebuie să recunosc că am confundat-o, inițial, cu Seolhyun din  trupa AOA, vă spun că ea joacă în prezent în drama “The Veil” de la MBC. De-a lungul timpului am putut să o vedem și în alte drame precum ”Strangers from the Hell”, ”Doctor Prisoner” sau ”Lovely Horribly”.

Vă mai spun doar că premiera dramei “Again My Life” este preconizată pentru anul 2022 în luna aprilie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.