Reflection-of-You-Poster2

Psihologia umană, pusă sub lupă, în noua dramă jTBC “Reflection of You”. Premiera miercuri, 13.10.2021

Shin Hyun Been o face pe Hyun Jung să se simtă neliniștită într-o întâlnire tensionată pentru noua dramă „Reflection of You”

Următoarea dramă JTBC „Reflection of You” a lansat noi fotografii în care apar actrițele Go Hyun Jung și Shin Hyun Been, relatează soompi.com.

„Reflection of You”, cunoscut și ca „Someone Who Looks Like You/너를 닮은 사람” va urmări povestea lui Jung Hee Joo (Go Hyun Jung), care a crescut în sărăcie, dar care duce acum o viață de succes în mijlocul unei familii fericite și înstărite. Deși trăiește o viață de invidiat, ea încă păstrează sentimente de goliciune/pustietate cu privire la timpul care a trecut.

 

La polul (aparent) opus, Shin Hyun Been va juca rolul lui Goo Hae Won, care a avut parte de o tinerețe frumoasă. Cu toate acestea, ea este profund rănită de scurta întâlnire cu Jung Hee Joo și descoperă că rana continuă să se adâncească pe măsură ce trece timpul. Drama pune, astfel, în lumină aventura, trădarea, corupția și răzbunarea care va urma întâlnirii lor.

În noua previzualizare, Jung Hee Joo stă în studio sub lumina caldă a soarelui, care pare să personifice sprijinul atent și constant al soțului ei, care a ajutat-o ​​să aibă succes ca mamă a doi copii, dar și ca artist și eseist. Cu toate acestea, în timp ce o privește pe Goo Hae Won, care se află chiar în fața ei, Jung Hee Joo pare gata să izbucnească în lacrimi, deși expresia de pe chipul ei arată ca și cum ar zâmbi.

În plus, fotografiile date publicității subliniază tensiunea dintre cele două, cu contrastul intens al culorilor dintre puloverul roșu al lui Jung Hee Joo și haina verde închisă a lui Goo Hae Won și captează suspansul în creștere din confruntarea celor două femei.

Încă din primul episod, apariția lui Goo Hae Won va face ca emoțiile lui Jung Hee Joo să se amplifice foarte mult și să devină tot mai contradictorii. Aruncând o scurtă privire fotografiilor de mai sus, spectatorii vor deveni cu siguranță curioși să vadă cum se va desfășura întâlnirea lor odată cu premiera viitoarea drame ce va fi difuzate începând de mâine, de la ora 22:30, pe canalul, jTBC.

Drama are confirmate 16 episoade până în prezent, ce urmează să fie difuzate în fiecare miercuri și joi, până în data de 2 decembrie.

Companii de producție: JTBC Studios, Celltrion Entertainment

Regizor: Im Hyun Wook

Scenarist: Yoo Bo Ra




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.