1638160807-01

Fanii supărați protestează în fața agenției YG solicitând revenirea trupei BIG BANG

Fanii au trimis un camion de protest în fața clădirii YG Entertainment cerând revenirea lui Big Bang ca grup de 4 membri.

Pe data de 29 noiembrie, asociația fanilor trupei Big Bang a făcut publică o declarație și a trimis un camion de protest în fața clădirii agenției care reprezintă trupa, YG Entertainment cerând revenirea grupului sub forma de 4 membri. Ei au spus astfel: „YG Entertainment nu își îndeplinește datoria ca agenției (care reprezintă artiștii). Solicităm agenției să înceapă să susțină Big Bang ca grup de 4 membri și să înceapă să gestioneze fandom-ul trupei”.

Foto: Allkpop

 

Mai mult, ei au cerul agenției să ia măsuri legale împotriva zvonurilor și comentariilor rău intenționate care există și să ofere informații privind statutul procesului cu fandom-ul trupei. De asemenea, fanii vor ca agenția să confirme oficial că membrul Seungri a părăsit complet grupul, iar Big Bang este acum un grup de 4 membri. De fapt, fanii își doresc că agenția să își revină, mai exact să reia activitățile activ cu trupa și să înceapă să gestioneze conturile oficiale de social media, precum și fandom trupei, în general. Toată această situație a pornit din faptul că ei au așteptat foarte mult timp să mai audă vești despre trup[ și chiar după finalizarea stagiului militar credeau că băieții vor mai lansa ceva.

„Așteptăm revenirea completă a grupului Big Bang ca grup de 4 membri deja de 5 ani lungi”, au mai scris în declarație fanii revoltați.

Vreau să vă aduc aminte că înaintea izbucnirii pandemiei COVID-19, fanii au primit un fel de semn al revenirii grupului  atunci când au văzut că Big Bang a fost invitat la festivalul american de muzică „Coachella”. Apoi evenimentul a fost anulat pe o perioadă nedeterminată de timp din cauza pandemiei de coronavirus.

Membrii Big Bang sărbătoresc cea de-a 15-a aniversare a grupului împărtășind postări! | K-POP ROMÂNIA

Cei drept, despre membrii trupei nu se mai știe mare lucru demult. De curând, am aflat că GD încă este activ cu afacerile sale, brandul de haine și accesorii și are colaborări fluctuase cu Nike. Într-un timp, fanii au remarcat că el ar mai lucra în studio, dar se specula că nu pentru a crea muzică pentru trupă, ci posibil pentru BLACK PINK, trupa favorită a agenției YG Ent. (pe care se pare că agenția și-a concentrat toate eforturile cel puțin în ultimii ani).

Eu cred că fanii sun îndreptățiți să facă astfel de solicitări având în vedere faptul că fandomul V.I.P. (numele fanilor trupei) este unul dintre cele mai mari și deja a trecut destul de mult timp de când ei tot așteaptă ca trupa să mai scoată ceva.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.