FFQ2JT9akAE9mqd

BTS devin primii artiști care au susținut 4 concerte cu casa închisă pe stadionul SoFi

Grupul BTS a stabilit un nou record pe SoFi Stadium!

Concertele offline BTS „BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA” au avut loc pe Stadionul SoFi pe 27 noiembrie, 28 noiembrie, 1 decembrie și 2 decembrie, deci în total au fost patru spectacole.

Christy Castillo Butcher, vicepreședintele senior de programare al Stadionului SoFi, a dezvăluit pe 29 noiembrie: „Suntem foarte fericiți că primul concert istoric al BTS din SUA, din 2019 încoace, are loc pe Stadionul SoFi. BTS au vândut patru spectacole pentru prima dată în istoria Stadionului SoFi. Această serie de concerte a atins cele mai mari vânzări de bilete dintre toate concertele susținute de o singură trupă sau artist pe Stadionul SoFi.”

Situat în Inglewood, California, Stadionul SoFi a fost deschis în septembrie 2020. Când este folosit ca loc pentru concerte sau evenimente, Stadionul SoFi are în mod normal o capacitate maximă de 100.000 de locuri, potrivit Soompi. Cu toate acestea, unele dintre locuri au fost indisponibile pentru concertele BTS din cauza unui ecran mare care a fost plasat în spatele scenei, ceea ce a făcut ca numărul maxim de locuri disponibile să fie de aproximativ 50.000. Concertele au fost transmise în direct și la Teatrul YouTube, care are o capacitate de 6.400 de locuri.

Christy Castillo Butcher a împărtășit: „Este și prima dată când concertul live și transmisiunea live de la Teatrul YouTube au loc simultan.”

Iată câteva momente cheie de la primele două concerte susținute de BTS pe Stadionul SoFi:

Felicitări, BTS!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.