park bogum

Park Bo Gum a primit licență de frizer în timpul serviciului militar obligatoriu

Park Bo Gum a obținut recent licență pentru a fi frizer!

Actorul, care s-a înrolat în armată pe 31 august 2020, se află în prezent în marină.

Pe 2 februarie, un oficial al marinei a transmis că, în luna decembrie a anului trecut, Park Bo Gum a trecut proba practică a Examenului Național de Calificare Tehnică pentru a fi tehnician calificat (frizer).

În timp ce își îndeplinește serviciul militar ca sergent naval la Gyeryongdae, provincia Chungcheong de Sud, actorul a susținut un examen pentru a fi frizer la Comandamentul de Educație și Instruire Navală din Changwon, provincia Gyeongsang de Sud.

Park Bo Gum a fost întotdeauna interesat să fie un tehnician priceput și și-a investit timpul personal în pregătirea pentru test, relatează Soompi.

O sursă din armată a explicat: “Armata încurajează soldații să obțină certificate care pot fi folosite pentru autodezvoltare sau după finalizarea serviciului militar obligatoriu și [noi] pregătim sisteme și condiții pentru acest lucru. Pe lângă Sergentul Park, mulți soldați obțin certificate în armată.”

Data oficială a finalizării serviciului său militar este 30 aprilie 2022. Cu toate acestea, ca și alți soldați, Park Bo Gum nu și-a epuizat toate zilele de vacanță din cauza pandemiei de COVID-19, așa că este de așteptat să iasă din armată în timpul vacanței sale de luna viitoare.

 

Așteptați cu nerăbdare întoarcerea lui Park Bo Gum?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.