20200624000762_0-620×413

Actorul Park Bo-Gum a finalizat serviciul militar în cadrul marinei


Actorul Park Bo-gum și-a început ultima vacanță din stagiului militar luni,21 februarie și chiar putem spune că și-a încheiat efectiv serviciul activ, deoarece nu este obligat să se întoarcă la baza sa în conformitate cu regulile antivirus implementate, au declarat oficialii Marinei, potrivit Yonhap. 

Mai devreme, subofițerul  de clasa a doua Park și-a părăsit unitatea de marina din cartierul general militar Gyeryongdae, care se află la 160 de kilometri sud de Seul. În acest fel el și-a început vacanța care va ține până la data sa oficială de externare, pe 30 aprilie.

Foto: Yonhap

În mod normal, trupele erau de obicei obligate să fie prezente la bazele lor în ultima zi de serviciu, dar armata a relaxat astfel de reguli pentru a ajuta la prevenirea răspândirii COVID-19, potrivit Yonhap. 

Cu toate acestea, din punct de vedere tehnic, Park va rămâne un militar activ până la data demiterii/ eliberării sale oficiale. El servește în cadrul Departementului de Marina din august 2020.

Vă readuc aminte că în Coreea de Sud, toți bărbații sud-coreeni apți trebuie să efectueze serviciul  militar obligatoriu timp de aproximativ doi ani (*pănă la vârsta de 29 – 30 de ani). Acestă măsură este motivată de faptul că țara încă se confruntă cu amenințări constante la securitate din partea Coreei de Nord.

The COMPLETE Reason Actor Park Bo Gum Became a BARBER During Military Service + His UPDATED Discharge Date - KpopPost

Foto: KpopPost

În timpul stagiului militar, Bo-Gum a fost un soldat model, a reușit să se adapteze foarte bine la condițiile și noul mediu de viața. Nu a fost cazul să auzim vești rele despre el, nu a avut dificultăți sau probleme de sănătate (*ce bine!), nu a avut ieșiri nefavorabile sau probleme prin permisiile lui. Ba mai mult, de curând, am aflat și un lucru surprinzător, și anume el a obținut licența pentru a fi frizer. Se pare că pentru susținerea examenului pentru această atestare, Bo-Gum s-a pregătit mult și și-a dorit foarte tare să îl obțină.

În final, vreau să vă aduc aminte că Park Bo-Gum și-a făcut debutul pe micul ecran în 2011 o dată cu filmul thriller „Blind”. Pe măsură ce a continuat cu pasiune drumul în cariera sa, el a reușit să câștige o popularitate uriașă după rolurile de protagonist în serialele de succes „Reply 1988” (2015) și „Love in the Moonlight” (2016).De fapt, simt un pic nevoia să completez că el a jucat în primul serial  “Hero” în anul 2012, cei drept nu era un rol așa de important (secundar cel mai probabil). Eu l-am remarcat în drama “Hello Monster” în anul 2015, unde a jucat alături de formidabilii actori Seo In Guk și Jang Na-Ra. Acolo a avut un rol excepțional zic eu, un persoanj pe care nu cred că îl mai încercase până atunci, un pic rău și în același timp cumva psihologic, (* nu știu exact cum să mă exprim mai bine, să descriu cât de mult mi-a plăcut acel rol). Încă de atunci eu am văzut un potențial mare la el, trecând peste fața lui frumoasă, fizicul impecabil, zâmbetul cuceritor și gingaș. În același an, dar la 2 proiecte distanță, el atragea atenția tuturor în mod iremediabil și definitiv cu rolul sau din “Replay 1988”. De fapt, nu știu dacă se aștepta sau nu, dar acel rol a fost un punct definitoriu în cariera sa, și de atunci în colo toată lumea a rămas cumplet cucerită de acest Park Bo-Gum, cu o personalitate absolut iubibilă (*dacă pot sa-l numesc așa…)

Eu una sper sî se odihnească foarte mult în această vacanță. Îl aștept cu mare interes să se întoarcă cu forțe sporite la activitățile sale obișnuite. Nu știu dacă se va lansa în acest an să joace în ceva foarte repede, dar sper că primește oferte numeroase. Îmi doresc foarte mult să  accepte ceva WOW cu care să ne surprindă și să ne facă să îl apreciem și mai mult.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.