FN1tRknXIAo4Xpl

Am urmărit concertul BTS din Seul live, la cinema + RECORD de încasări, în România!

Așa cum deja știți, BTS a susținut o serie de concerte în Seul, pe 10, 12 și 13 martie („BTS PERMISSION TO DANCE ON Stage – SEOUL”). A fost pentru prima dată după mai bine de 2 ani și jumătate, când artiștii și-au putut întâlni fanii față în față, în concerte cu public!

Sursa: bts_bighit via Twitter

Concertele din 10 și 13 martie s-au desfășurat simultan cu streaming live online, în timp ce concertul din 12 martie a fost transmis prin „vizionare live” în întreaga lume, în cinematografe!

Și fanii din România au avut parte de această surpriză!

În mai multe cinematografe din țară, concertul a fost difuzat atât în timp real, cât și în “reluare”.

sursa: arhiva personala

Dintre toate ecranizările cu BTS la care am fost, atmosfera de la acest concert a fost cea mai grozavă! Chiar s-a simțit de parcă aș fi fost în public la acel concert, în Seul!

Toată sala a fredonat la unison cu băieții, am râs și am lăcrimat împreună, fără să creăm o atmosferă deranjantă pentru ceilalți. Și asta o spun pentru că în trecut am avut și experiențe urâte..

Iar băieții au fost niște adevărați profesioniști! În ciuda ploii torențiale din timpul concertului, au dat tot ce au avut mai bun pentru ca totul să iasă minunat și s-au distrat enorm pe scenă, spre deliciul fanilor! Respectele mele!

Ei bine, se pare că bucuria ARMY-lor din România a avut și rezultate uimitoare în ceea ce privește încasările difuzării!

Concertul a avut încasări de peste 55.000 de dolari în România, potrivit Pannonia Entertainment! „BTS PERMISSION TO DANCE ON Stage – SEOUL” a fost difuzat în 13 cinematografe în România, unde au fost vândute 5000 bilete.

Dacă ar fi să ne luăm după cifrele din box office în săptămâna 7-13 martie și să calculăm, concertul ar fi pe locul al treilea ca încasări de bilete!! Un adevărat record, având în vedere că acesta fost difuzat doar într-o singură zi!

sursa: @btsromaniateam

Grupul BTS se pregătește acum pentru o nouă serie de concerte, de data aceasta în Statele Unite ale Americii, Las Vegas, la mijlocul lunii aprilie.

 

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.