Buam-dong

Exista o zona minunata in capatul de nord al orasului, dupa Palatul Gyeongbokgung, denumita Buam-dong.  Are strazi frumoase, magazine si lanturi muntoase. Daca va plimbati pe dealurile de aici veti vedea o priveliste superba cu orasul si una care nu este atat de aglomerata. Transportul pana aici nu este dificil, dar nu este nici foarte usor precum in alte zone, deci s-ar putea sa nu va intalniti cu prea multi oameni.
Daca sunteti fan al dramelor coreene, s-ar putea sa recunoasteti locatiile de aici, cum ar fi cafeneaua din „My Little Princess.”
Bugak Skyway, lung de 19 metri, de pe creasta muntelui Bugaksan ofera privelisti grozave. Isi croieste drum spre un pavilion octogonal, in varf, denumit Palgakjeong, unde privelistea este panoramica.
Cum se ajunge:
> Statia Gyeongbokgung. Metrou Linia 3. Iesirea 3. Luati Autobuzul 0212, 1030 sau 7022 si coborati la Statia Poarta Jahamun (Poarta Changuimun). Mergeti catre principala cale catre Muntele Bugaksan. Luati-o pe aceasta ruta si mergeti timp de 3 kilometri pana ajungeti la pavilion.
Sau
> Luati un taxi de la Statia Gyeongbokgung. Metrou Linia 3. Iesirea 3. Dureaza doar 20 de minute cu taxiul.
1
Sursa text si foto: Seoul Korea
Traducere: AleMi Ra



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.