POZA 1

Mr. Son, coregraful baietilor din BTS, a ajuns in Romania

O zi petrecuta alaturi de coregraful baietilor din BTS… Nu, nu va povestim vreo fantezie de fane infocate.  Acest lucru chiar s-a intamplat pe 2 iulie, la Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti.
Dupa cum probabil multi dintre voi stiti, BTS (방탄소년단) este un grup cunoscut pentru coregrafiile lor dificile si greu de reprodus. Dar, acest lucru nu i-a oprit pe curiosi si amatori sa incerce sa fie macar odata “in pielea baietilor”. Cei ce sunt deja familiarizati cu coregrafiile, au fost mai mult decat incantati sa-l poata urmari, in carne si oase, pe omul din spatele acelor miscari de dans unice si electrizante.
Workshop-ul a fost o experienta interesanta, pe care nu o vom uita niciodata. Am avut ocazia sa invatam o parte din coregrafia incendiara pentru “Fire”, iar pe tot parcursul celor doua ore, Mr. Son Sung Deuk s-a asigurat, cu mult profesionalism, ca toata lumea este in regula si nimeni nu pleaca acasa cu lectia neinvatata. Din cand in cand, ii mai dadea exemplu si pe membri, facandu-ne astfel sa ii simtim si pe ei, putin mai aproape de noi. “Jin si Rap Mon au si ei probleme aici, asa ca va rog sa incercati sa nu faceti si voi ca ei!”, ne-a avertizat acesta intr-un ton amuzant atunci cand lucrurile incepeau sa se complice. Inainte de a-si lua la revedere de la cursanti, Mr. Son a tinut sa mentioneze: “Am calatorit prin multe tari cu acest workshop. In unele locuri a fost ok, in altele nu prea. Dar energie ca aici, in Romania, nu am mai vazut pana acum!”. La sfarsitul workshop-ului am avut ocazia sa ii punem cateva intrebari si astfel am aflat ce il inspira sa creeze aceste coregrafii, cat le ia baietilor sa invete o coregrafie noua, de ce a ramas alaturi de BTS in ciuda ofertelor importante pe care le-a primit si care dintre membri invata cel mai greu o coregrafie (daca sunteti fani adevarati, cred ca deja stiti care este raspunsul). Dupa mica sesiune de intrebari, workshop-ul s-a incheiat cu o sesiune de autografe si poze individuale.

POZA 1

Dupa-amiaza, a venit randul celor 8 trupe de dans finaliste sa isi arate talentul pe scena, in cadrul “Romania K-POP Cover Contest 2016”, jurizate, bineinteles, de Mr. Son. Criterile de jurizare au fost originalitate, performanta, sincronizare, vestimentatie si reactia publicului.

POZA 2

Trupele norocoase sa concureze la acest eveniment au fost urmatoarele:

1. 2STORM
2STORM - 1 2STORM - 2
2. DSY
DSY - 1 DSY - 2
3. Kimmortals
KImmortals - 1 KImmortals - 2
4. MadSoul
MadSoul - 1 MadSoul - 2
5. Midnight Pearls
Midnight Pearls - 1 Midnight Pearls - 2
6. P.w.R
P.w.R - 2 P.w. R - 1
7. Radical G.NO
Radical G.NO - 1 Radical G.NO - 2
8. XENON
XENON - 1 XENON - 2

Seara, energia si entuziasmul fanilor K-Pop s-a mutat in Club Fabrica, unde a fost anuntata trupa castigatoare a “Romania K-POP Cover Contest 2016”. Pe langa prestigioasa cupa, trupa a avut ocazia sa danseze pe scena alaturi de Mr. Son. Dar, inainte de toate acestea, Mr. Son a avut parte de o experienta foarte placuta, speram noi, atunci cand a fost suprins pe scena cu un tort pregatit pentru ziua lui de nastere.

In urma voturilor, castigatorele „Romania K-POP Cover Contest 2016” au fost fetele din 2STORM. Haideti sa le privim si noi in dansul lor final, alaturi de Mr. Son.

Dupa cum o spune si vorba „ce este frumos, dureaza putin”, intr-un final, cu parere de rau, a trebuit sa ne luam ramas bun de la Mr. Son. Dar asta nu inseamna ca amintirile nu raman si ca nu ne vor umple de bucurie in zilele mai putin bune.
Mr. Son a marturisit ca i-ar face placere sa se reintoarca in Romania. Acum, din partea tuturor fanilor BTS, avem o mica rugaminte, asa, ca de final… Va rugam, daca va intoarceti, puteti sa ii aduceti si pe baieti impreuna cu dumneavoastra???

Text & foto/video: AleMiRa




There are 3 comments

Add yours
  1. Niculescu.Andra

    Ahh eu nu stau in Bucuresti stau in Gura Vitioarei dar totusi sunt aproape de Ploiesti cu multe prietene de ale mele care cunoastem BTS si am vrea muuuult de tot sa i vedem candva.Macar o poza mica. Dar asta nu se va intampla niciodata.Pacat ca nu am avut o excursie la Bucuresti pe 2 iulie deoarece chiar asi fi vrut sa invat pasul cel mare de la Fire….bine si unele parti care nu mi ieseau…ehh…asta este soarta ..
    .Chiar mi ar fi placut sa locuiesc impreuna cu prietenele mele in Bucuresti. Acolo se intampla numai minunatii . Nu mi vine sa cred ca o sa am sansa de ar venii Bts im Romania Daca vor venii iar eu nu sunt acolo sa i vad pentru prima data. Vis spulberat.

  2. Niculescu.Andra

    Sau pasul de la Not Today…vaii baietii astia sunt chiar buni .. si logic Mr.Son.
    Ma cuprinde o suparare si gelositate mareee. Noi chiar ii iubim pentru ce sunt.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.