Noile accesori smart Samsung ajung si pe piata din Romania

Samsung a lansat trei accesorii smart, toate compatibile cu smartphone-urile Galaxy S7 și Galaxy S7 edge, care vin in sprijinul celor preocupati de gasirea unui echilibru intre o viata foarte aglomerata si un mod de a trai sanatos, informeaza un comunicat de presa. Primul dintre ele este Gear Fit2, bratara smart lansată în luna iunie, care te ajută să îți determini progresul prin antrenamente, notificări și provocări gândite pentru a te motiva și a păstra un tonus fizic sănătos. Oferind o imagine holistică a întregii activități, Gear Fit2 poate monitoriza nu doar pulsul inimii, ci și nivelul de stres al organismului și obiceiurile de somn, ceea ce duce la o înțelegere și o gestionare mai bună a modului de viață al fiecarei persoane in parte. GPS-ului integrat iti permite să renunți la orice alt dispozitiv și să te concentrezi pe antrenamentul tău, timp în care senzorii măsoară cu acuratețe orice tip de antrenament: alergare, ciclism, yoga, Pilates, genuflexiuni, fandări sau abdomene.

Căștile cu design unic Gear IconX sunt cea de-a doua inovatie marca Samsung care, fără a mai avea nevoie de cabluri, oferă libertatea de a lăsa telefonul acasă în timpul antrenamentelor, dar și posibilitatea de a asculta muzica preferată. „Gear IconX nu este doar un player de muzică (fiecare cască are o memorie de 4GB), ci și un dispozitiv cu GPS integrat care poate măsura bătăile inimii și care ii poate motiva pe utilizatorii sai in timpul exercițiilor fizice prin ghidul vocal integrat”, se arata in comunicatul citat.

Pe lângă cele două produse dedicate fitness-ului, Samsung a prezentat și camera Gear 360, oferind un mod nou de a înregistra, crea și distribui materiale foto-video cât mai creative. Punctul forte al Gear 360 este ca oferă posibilitatea de a face cel mai inedit selfie datorita celor patru moduri ale camerei (video, foto, time lapse video și looping video), cu ajutorul carora se pot capta peisaje vii prin filmarea 360°. Acestea pot fi distribuite ulterior pe Facebook, YouTube, Twitter și Google Street View. Camera Gear 360 va fi disponibilă în ultimul trimestru al acestui an, la partenerii Samsung. Cat despre Samsung Gear Fit 2, acest accesoriu este deja disponibil la partenerii Samsung, în culorile Pink, Blue și Dark Grey. Si pentru ca vestile sa fie bune, pana la capat, la finalul acestei luni vor fi diponibile si căștile Gear IconX.

Galaxy S7 edge, Gear Fit2   Samsung Icon X

Samsung Gear 360
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.