Ji Sung a acceptat rolul principal in “Entertainer”

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii lui Ji Sung, agentia care-l manageriaza pe actor anuntand ca acesta va juca rolul principal in noua drama “Entertainer – Ddanddara/딴따라 “, informeaza site-ul allkpop.com. Aceasta va spune povestea unui director al unei agentii de divertisment pe nume Shin Seok Ho, rol interpretat de Ji Sung, care a creat cea mai buna trupa de idoli din Coreea. Publicul va putea urmari povestea de succes a acestuia, dar si prin ce incercari si esecuri trece de-a lungul dramei care va fi difuzata de SBS, in fiecare miercuri si joi, de la ora 22:00.

10262097_1729040603999969_7405366191653587608_n

In privinta alegerii acestui rol, Ji Sung a spus ca a fost atras de faptul ca personajul sau, Shin Seok Ho, este foarte fermecator si va fi distractiv sa il interpreteze. El a mai spus ca va arata astfel publicului o noua perspectiva a lui care nu a mai fost vazuta pana acum.

Drama va aparea in aprilie si eu sunt tare curioasa cum sa o ne surprinda de data aceasta. Alte detalii si distributia completa nu au fost inca confirmate.

Traducere: Daniela Coman

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.