Kim Woo Bin si Suzy arata adorabil in noul poster pentru “Uncontrollably Fond”

Recent, a fost dezvaluit un poster cu Kim Woo Bin si Bae Suzy, actorii diin rolurile principale ale noii drame KBS, “Uncontrollably Fond/함부로 애틋하게”. Drama urmareste povestea unui cuplu care s-a despartit in adolescenta din cauza unui trecut nefericit si care isi incepe relatia din nou, dupa ce acestia se intalnesc mai tarziu, ca star de top si producator de documentare.

Kim Woo Bin va juca rolul actorului si cantaretului Hallyu, Shin Joon Young, foarte carismatic si inteligent, iar Bae Suzy ii da viata lui No Eul care, din cauza unor circumstante nefericite prin care a fost nevoita sa treaca de mica, a decis ca in viata cea mai mare atentie trebuie sa o acorde banilor.

Posterul lansat pe 2 iunie dezvaluie chimia puternica dintre Kim Woo Bin si Suzy, in timp ce acestia prezinta o aura romantica, lumina soarelui stralucind pe fundal. Kim Woo Bin are o expresie “incontrolabil de iubitoare” pe chip, in timp ce zambeste cu ochii inchisi, iar Suzy priveste pierduta catre el, cu un zambet dulce. Emotia iubirii dulci este transmisa in mod evident deoarece acestia pot fi observati atingandu-si, dragastos, varfurile nasului, făcând oamenii si mai curiosi in legatura cu povestea lor de dragoste din drama.

13335554_1762662650637764_4386758507448655213_n

In legatura cu aceasta drama, Samhwa Networks (Korean Film Council -n.r.) afirma: “Nerabdarea creste doar prin lansarea unui poster cu Kim Woo Bin si Suzy,” mentionand, totodata, ca ar dori de la publicul-spectator sa aiba “numai sentimente de dragoste si interes pentru cei doi in timp ce lucreaza pentru a face mare impact pe micul ecran in a doua jumatate a anului 2016, cu “Uncontrollably Fond.”

Sursa text:  www.soompi.com

Traducere: AleMiRa




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.