“Scarlet Heart: Goryeo” dezvaluie primul trailer, incitant si plin de actiune, al dramei

A mai ramas mai putin de o luna pana la primul episod din drama “Scarlet Heart: Goryeo,” iar SBS a lansat un nou poster si un prim teaser, foarte intens, al serialului. Dupa lansarea posterelor individuale ale personajelor, acest poster infatiseaza intreaga distributie din rolurile principale: sapte printi gloriosi si singura femeie din mijlocul lor.

13920911_1788154418088587_8656530076112558754_n

“Scarlet Heart: Goryeo” este despre o femeie din secolul 21, Hae Soo (interpretata de IU), al carui suflet este tras in perioada Dinastiei Goryeo, in timpul unei eclipse solare si se gaseste prinsa in lupta pentru putere a printilor din acea perioada. Daca ar fi sa ne luam dupa indiciile din primul teaser, serialul va fi plin de drama, intriga, actiune si iubire tragica.

La inceputul trailer-ului, Lee Joon Gi spune, „… un loc unde vei muri daca ai incredere in celalalt, unde trebuie sa-i pui la indoiala pe cei apropiati tie pentru a supravietui,” iar IU continua: „Ce dragut ar fi fost daca ne-am fi intalnit intr-alta lume, in alte timpuri?”.

Primul episod din “Scarlet Heart: Goryeo” va fi difuzat pe 29 august.

Trailer: http://tvcast.naver.com/v/1014860

Sursa text & foto: www.soompi.com

Traducere: AleMiRa
There is 1 comment

Add yours
  1. Cristescu P. Radu

    Am vizionat trailer-ul. Pare atractiv mai ales ca are actori talentati si plini de farmec. Probabil si actiunea filmului trebuie sa fie la inaltime dupa cat se vede din secvente.
    Pe cand si difuzarea la noi ?


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.