5 motive pentru care trebuie să te uiți la drama „W” chiar acum

w-drama

Probabil ati auzit măcar câteva lucruri despre drama MBC „W/더블유”, ce-i are ca protagoniști pe Lee Jong Suk și Han Hyo Joo. În acest moment se clasează pe primul loc în topul dramelor difuzate miercurea și joia și este din ce în ce mai apreciata, telespectatorii fiind chiar supărați că episoadele de săptămâna trecută au fost amânate din cauza Jocurilor Olimpice.

Dacă nu ati început să va uitati inca la dramă, probabil va întrebati „De ce se face atâta caz?”. In continuare, vom  încerca să va explicam de ce „W” este cea mai bună alegere pentru a va lua “doza săptămânală” de drame coreene.

*Posibile spoilere*

  1. Actorii sunt incredibili.

Ne-am gândit ca ar trebui să încep cu cel mai evident lucru: actorii minunați reprezintă un motiv foarte important pentru care „W” este atât de plăcut.

Lee Jong Suk niciodată nu dezamăgește. Întotdeauna contribuie cu nuanțe și emoții la personajele sale și cu siguranță nu dezamăgește jucând rolul complicat al eroului de benzi desenate Kang Chul. Este o plăcere să-l privești (nu doar pentru că e arătos!) cum își aduce personajul la viață.

W-Poster1

Han Hyo Joo, care a revenit pe micile ecrane după șase ani, se potrivește perfect cu Lee Jong Suk în rolul ei, Oh Yeon Joo. Chiar ne place Yeon Joo pentru că este un personaj foarte echilibrat. Este foarte drăguță și inocentă, dar deșteaptă și destul de puternică încât să caute soluții. Si inca ceva: nu să aștepte mereu să o salveze cineva! Han Hyo Joo face ca totul să se completeze armonios.

han-hyo-joo

  1. E ca și cum ar fi două drame intr-una.

Datorită faptului că drama are loc în două lumi paralele, fiecare cu evenimentele și personajele sale, e oarecum ca și cand ar fi două drame intr-una. În plus, schimbările neașteptate ale subiectului te țin ca pe ace.

w-two-worlds

  1. Împletirea serialului cu animația este una dintre cele mai tari situatii pe care o să le vezi în drame vreodată.

Nu doar pentru că intrepatrunderea dintre lumea reală și animație dă naștere unui subiect și mai dezvoltat, ci și pentru efectele vizuale impresionante – trecerea subtilă de la dramă la animație are un impact uimitor în orice scenă.

W TWO WORLDS OPINIONES CRITICAS COMENTARIOS DRAMA COREANO 2016 LEE JONG SUK HAN HYO JOO

Ce-i drept, încă suntem puțin supărati pentru finalul serialului „Descendants of the Sun”, astfel incat nu credeam că vom mai vedea o dramă care, la nivel vizual/estetic, să fie la fel de plăcută ochiului. Stilul este diferit, bineînțeles, deci nu putem compar „Descendants of the Sun” cu „W”, doar că integrarea benzilor desenate oferă telespectatorilor o experiență unică și interesantă.

  1. Fanii se pot raporta la personaje.

În dramă, „W” este cea mai populară manhwa din Coreea, cu mii de fani nerăbdători să vadă următorul episod, speculând evenimentele și exprimându-și reacțiile și sentimentele după un episod sau altul pe site-urile de socializare. Sună familiar?

w-stressed

  1. Investiția emoțională este cea care continuă povestea.

Vorbind despre partea afectivă si ținând cont că totul este o povestire în ramă, putem vedea emoțiile personajelor „lumii reale” față de cele din lumea animată și invers, când lumile se unesc. Conform logicii matematice foarte avansate, asta înseamnă de două ori mai multe emoții pentru noi, cei care urmărim drama, iar asta se poate traduce în dubla posibilitate ca și tu să te îndrăgostești de acest serial.

my-heart-hurts

Încă nu te-am convins? Dă-i o șansă măcar primului episod, merită!

Sursa text & foto: www.soompi.com, www.koreandrama.org

Traducere: Dragus Alexandra




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.