aen20161103009500315_02_i

Webtoon-urile faimoase prind viaţă în serialele TV

Dramele adaptate după manhwa şi manga au început să cucerească din ce în ce mai mult lumea asiatică. În Coreea, după serialele precum “Full House”, “Boys Over Flowers”, “City Hunter”,  Playfull Kiss”, “Dr. Jin”, “Bridal Mask” şi “Warrior Baek Dong Soo”, a venit timpul ca un nou serial, bazat pe webtoon-uri să ne cucerească inimile. Conform producătorului şi actorilor dramei, un desenator aspirant va spune povestea familiei sale ridicole, dar inimose în “The Sound of Your Heart”, o nouă serie bazată pe webtoon-ul omonim.

Comedia se învarte în jurul lui Jo Seok (Lee Kwang-soo), un caricaturist simplu la minte și spontan, care descrie viața de zi cu zi a familiei și a prietenilor lui prin intermediul desenelor. Din familie face parte fratele mai mare și tatăl, care lucrează aproximativ jumătate din viaţa lor, și mama cu un control total al gospodăriei. Apoi, există Ae-bong (Jung So-min), prietena lui Jo, care începe să capete o importanta tot mai mare în viața lui.

aen20161103009500315_02_iaen20161103009500315_03_i

“Ca un fan al webtoon-urilor originale, am fost curios să văd cum ar arăta ca o dramă și m-am simțit presat în același timp”, a declarat Lee în timpul unei conferințe de presă de promovare a serialului, ce a avut loc la sediul Naver în Seongnam, la sud de Seul. Seria este co-produsă de platforma Never, postul public de televiziune KBS și Kross Pictures.

“Am primit mult ajutor în timpul filmărilor, și m-am pregătit mental pentru că directorul nostru a spus că ar trebui să expun (corpul meu), în vârstă de 31 de ani”, a spus, în glumă, autorul. “M-am gândit că aș expune partea superioară a corpului meu, dar sa dovedit a fi jumătatea de jos, a adaugat el,” zambind.

Lee este bine-cunoscut în Asia ca fiind un membru al distributiei variety show-ului de succes “Running Man” și a fost numit, de către fanii săi, “Prinţul Asiei”.

Directorul Ha Byoung-hun a spus că a intrat în producție gândindu-se că ar fi ușor deoarece există atât de multe povești în lucrarea originală din care putea alege. “The Sound of Your Heart” este webtoon-ul cel mai longeviv din țară, cu mai mult de 1000 de episoade publicate pe Naver de la lansarea sa în urmă cu 10 de ani. Jo Seok, caricaturistul cu același nume ca și caracterul său webtoon, a fost, de asemenea, prezent la conferința de presă.

“Când am început să citesc în mod corespunzător de la început, mi-am dat seama că am făcut o greșeală”, a spus Ha. Pentru a-l face mai ușor, regizorul a decis să se concentreze pe accentuarea sentimentelor de empatie, care apar pe tot parcursul seriei. De asemenea, el a încercat să destăinuie simțul ciudat al umorului din webtoon și să evidențieze personajele lui Jo și ale familiei sale. “Am început cu scopul de a spune povestea specială a unui personaj neobișnuit, cu elemente comice şi de familie. (…) Nu sunt sigur că am păstrat-o (povestea -n.r.) până la capăt”, a adaugat directorul Ha.

aen20161103009500315_01_i

Serialul este programat să aibă premiera pe Naver TVcast luni, 7 noiembrie, la ora 6 dimineaţa. Un total de 10 episoade din această dramă vor fi transmise on-line în fiecare luni pe parcursul lunii noiembrie. În luna decembrie, cele 10 episoade rămase vor fi difuzate pe KBS 2TV și Naver, în același timp. Site-ul chinezesc Sohu a cumpărat, de asemenea, drepturile de difuzare ale serialului.

Sursa: http://english.yonhapnews.co.kr/culturesports/2016/11/03/0701000000AEN20161103009500315.html

Traducere: Corina Stan




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.