night-light-poster-1

Drama “Night Light”- despre lupta si putere cu Jin Goo si Lee Yo Won

Zilele trecute  a avut premiera o noua drama. Este vorba despre “Night  Light” (“불야성”), unde isi face revenirea actorul Jin Goo, dupa succesul pe care l-a avut in drama “Descendants of the Sun”. Chiar mi-am dorit foarte mult sa-l mai revedem pe acest minunat actor si in alte productii pentru ca am fost cucerita de personajul lui si am intuit ca talentul sau este foarte mare, desi nu este asa de cunoscut fata de alti actori. Aceasta drama este difuzata de MBC si urmeaza sa aibe 20 de episoade ce vor aparea in fiecare luni si marti, de la ora 22:00 (ora coreeana). Ca si gen artistic, este o melodrama romantica, iar in rolurile principale ii veti regasit, alaturi de pe Jin Goo,  pe Lee Yo Won si Uee. Echipa de productie este formata din producatorul Lee Joo Hwan, regizorul  Lee Jae Dong, iar scenariul poarta semnatura lui Han Ji Hoon.

night-light-poster-1

Poveste

Aceasta drama pune in prim-plan lupta apriga  ce se desfasoara intre acei oameni lacomi si egoisti dintr-un oras care nu doarme niciodata.  Aici doritele lor si setea pentru mai mult se ciocnesc deseori iar  scopul ramane mereu  sa devina “stapanii” celor mai dorite avutii si anume: puterea si banii.

Intr-un asemenea context il gasim pe Park Gun Woo (rol interpretat de Jin Goo), care este mostenitorul aratos si de succes al unei mari corporatii numita Moojin. El calatoreste in Japonia pentru a-si indeplinit cel mai mare vis al sau, si anume sa devina cantaret. In Japonia o intalneste pe  Seo Yi Kyung (personaj interpretat de actrita Lee Yo Won) si se indragosteste imediat de ea. Relatia lor nu merge cum ar trebui, iar Gun Woo sufera o dezamagire care il face sa se intoarca inapoi in Coreea si sa inceapa sa lucreze pentru Moojin. Viata merge mai departe si dupa 12 ani destinul il face sa o intalneasca din nou pe Seo Yi Kyung, care acum se prezinta diferit, o femeie de afaceri apriga, bogata si cu o determinare complesitoare spre a-si atinge scopul.

In acelasi timp, el o intalneste si pe  Lee Se Jin (Uee), o fata dintr-o familie saraca, care, din cauza trecutului ei, acum este foarte ambitioasa. Seo Yi Kyung si Lee Se Jin vor fi prinse intr-o provocare, iar scopul final este iubirea si succesul. Oare vor reusi sa isi atinga scopul? Cine va fi invingatoarea eu sunt  tare curioasa sa aflu.

Distributie:

Distributie principala:

Altii:

Lee Yo Won este una din actritele mele preferate, foarte cunoscuta si apreciata pentru talentul ei actoricesc. Sigur o veti recunoaste  datorita rolurilor sale in multiple filme si seriale, cateva dintre cele mai recente fiind: “Ms. Temper & Nam Jung-Gi”  (JTBC / 2016), “Empire of Gold”(SBS / 2013), “Horse Doctor” (MBC / 2012-2013), ”49 Days” (SBS / 2011), ”The Great Queen Seondeok”  (MBC / 2009). Pentru mine rolul Reginei Seon Deok ramane unul definitoriu si cel care m-a facut sa o admir foarte mult.

Jin Goo este un actor formidabil, desi nu a fost foarte cunoscut pana de curand. Cariera sa este totusi una in plina ascensiunea acum si destul de cuprinzatoare. A jucat in seriale ca: “Entourage”(tvN/2016)-(cameo) ,”Descendants of the Sun”(KBS2 /2016), ”Beating Again(JTBC/2015), ”Ad Genius Lee Tae-Baek”(KBS2/2013), ”Swallow the Sun”(SBS/2009), “Spotlight” (MBC/2008). S-a remarcat si in aparitiile sale din filmele: “One Line” (2016), ”Northern Limit Line”(2015), “C’est si bon” (2015), “Late Spring (2014), “The Target” (2014), ”Roaring Currents” (2014), “26 Years” (2012), ”Always” (2011), “Moby Dick” (2011) si altele.

Uee  este o artista destul de cunoscuta si ca actrita datorita rolurilor sale din seriale ca: “Marriage Contract” (MBC/2016), ”She Was Pretty” (MBC / 2015), “High Society”(SBS/2015),  “Ho-Goo’s Love”(tvN/2015), ”Golden Rainbow”(MBC/2013-2014), ”Jeon Woo-Chi” (KBS2/2012-2013), ”Birdie Buddy” (tvN/2011) si “Ojakgyo Family”(KBS2/2011-2012).

Curiozitati:

  • Drama ”Night Light” a luat locul dramei difuzate anterior in zilele de luni si marti – “Woman with a Suitcase”.
  • Prima citire a scenariului a avut loc pe data de 27 septembrie 2016.

Daca inca nu ati inceput acest serial, puteti sa vedeti aici cateva filmulete pentru a va face o idee despre el:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=YPyaU27k4So

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=g9_lKojlOWg

Eu sper ca v-am facut curiosi si o sa vizionati acest serial de acum in colo. Sunt surprinsa de distributia aleasa si astept cu nerabdare sa vad cum va fi actiunea acestei drame.

Surse: koreandrama.org, asiawiki.com

Traducere: Daniela Coman

night-light-poster-2 night-light-1 night-light-2 night-light-3

 
There is 1 comment

Add yours
  1. sofiat

    Film bun, cu tematica contemporana, distributia exceptionala,Yo Won maiestoasa , UEE look usor modificat dar la fel de zglobie si sensibila cum o stiam, iar Jin Goo are carisma unui om ce va face istorie in cinematografia coreeana daca si numai daca va primi roluri pe masura talentului si prestantei sale de om serios (cred ca este tata a doi copii) ! Sper din toata inima ca acest film sa straluceasca ! Acum voi privi ep 3 raw!


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.