goblin-poster5

Noua drama “Goblin”- reteta succesului cu Gong Yoo, Lee Dong Wook si Kim Go Eun

Vineri seara a inceput noua drama “Goblin/“쓸쓸하고 찬란하神-도깨비”, destul de asteptata de fanii serialelor coreene de pretutindeni. Drama este proiectul de revenire al actorului  Gong  Yoo pe micul eran, dupa rolul din serialul “BIG” din 2012, dar si dupa succesul imens pe care l-a avut filmul sau de anul acesta, “Train to Busan”. De altfel, se preconizeaza ca aceasta drama urmeaza sa bata recordul detinut de  serialul de succes “Descendants of the Sun “(DOTS) pentru ca in spatele lui se afla aceleasi persoane care s-au ocupat de DOTS,  respectiv regizorul Lee Eung Bok si scriitoarea Kim Eun Sook.

Cu toate acestea, in cazul noului serial, povestea este fundamental diferita fata de ce se difuzeaza in prezent. “Goblin” este o drama fantastica si romantica cu o tema speciala care nu s-a mai utilizat de ceva timp in serialele coreene. Serialul va avea 16 episoade ce se vor difuza pe postul tvN in fiecare vineri si sambata, de la ora 20:00 (ora coreeana).

goblin-poster5 goblin-poster6

Poveste

Drama aceasta va accentua povestea lui Kim Shin (personaj principal interpretat de Gong Yoo), care este un spiridus a carui menire este sa  protejeze  sufletelor oamenilor. Printr-o intamplare ciudata ajunge sa traiasca alaturi de un Inger al Mortii (rol interpretat de Lee Dong Wook),  care sufera de amnezie si are rolul de a colecta sufletelor decedate. Cei doi traiesc la granita dintre cele 2 luni, dintre viata si moarte, si isi autoevalueaza existenta. Spiridusul este satul de viata sa de pana acum, nemuritoare,  si este hotarat sa termine cu ea cat mai repede posibil. Dar pentru a realiza acest lucru, el trebuie sa gaseasca o femeie muritoare care sa se indragosteasca de el.

In acelasi timp, Ji Eun Tak (rol interpretat de Kim Go Eun) este o studenta optimista desi traieste o viata destul de dificila. Ea va ajunge sa se indragosteasca de spiridus. In aceasta poveste mai exista si Kim Sun (personaj interpretat de Yoo In Na) care este detinatoarea unui restaurant cu preparate din pui. Este o fata atractiva si stralucitoare de care se indragostesc toti barbatii. Oare care va fi pana la urma soarta spiridusului? Va reusi el sa isi duca planul la indeplinire?

Distributie:

Distributie principala:

Gong Yoo – Kim Shin

Lee Dong Wook – Wang Yeo

– Kwak Dong Yun – Wang Yeo (tanar)
Kim Go Eun – Ji Eun Tak
Yoo In Na – Kim Sun / Sunny

Alti actori:

Yook Sung Jae -Yoo Duk Hwa
Jo Woo Jin – Secretarul Kim
Choi Ri – Kyung Mi
Lee El
Kim Sung Kyum
Park Hee Bon
Hwang Suk Jung
Jo In Woo
Kim Ian

Kim Min Jae as Young King
Kim So Hyun as Young Queen

Gong Yoo este actorul care a dat lovitura anul acesta cu megasuccesul filmulului sau, “Train to Busan”. Sigur voi il veti recunoaste si din  seriale precum: “Big” (KBS2/2012), “Coffee Prince” (MBC/2007), ”One Fine Day” (MBC/2006) si “Biscuit Teacher and Star Candy” (SBS/2005).

Lee Dong Wook este un actor foarte cunoscut si apreciat pentru rolurile sale multiple in seriale ca: “Bubblegum” (tvN /2015), “Blade Man” (KBS2 /2014), “Hotel King” (MBC /2014), “The Fugitive of Joseon” (KBS2 /2013), “Wild Romance” (KBS2 /2012), “Scent of a Woman” (SBS /2011), “The Partner” (KBS2 /2009) sau “Bittersweet Life” (MBC /2008).

Kim Go Eun este o tanara actrita pe care ati vazut-o recent in drama “Cheese in the Trap” (tvN/2016). Ea are o cariera infloritoare in cinematografie, printre filmele sale se numara: “Canola”(2016), “The Advocate: A Missing Body”(2015), “Memories of the Sword” (2015), “Coin Locker Girl”(2015), “Neverdie Butterfly” (2013), “Monster” (2013), “Eungyo” (2011).

Yoo In Na este o actrita pe care o veti recunoaste din proiecte precum: “One More Happy Ending” (MBC/2016), “Bubblegum” (tvN /2015), “The Secret Message” (Naver TV Cast-LINE /2015), “My Secret Hotel” (tvN /2014) , “My Love From the Star” (SBS /2013-2014), “You Are The Best!” (KBS2/2013) sau “Queen In-Hyun’s Man”  (tvN /2012).

Curiozitati:

  • Aceasta drama a luat locul celei difuzate anterior la tvN, “The K2”.
  • Prima citire a scriptului a avut loc pe 30  august 2016.
  • Filmarile s-au desfasurat in mai multe locatii, printre care si in Canada.
  • Primele doua episoade difuzate saptamana aceasta au avut o durata mai mare decat episoadele obisnuite, mai exact  de 90 de minute intrucat producatorii au dorit sa prezinte cat mai bine povestea personajelor si, de asemenea, au dorit sa arate calitatea superioara a filmarilor.

Daca inca nu l-ati inceput si vreti sa vedeti cateva imagini din serial, urmariti aceste filmulete:

Teaser 1:https://www.youtube.com/watch?v=ROLG7egiHhc

Teaser 2 :https://www.youtube.com/watch?v=GIAnKeKXzGU    

Ce parere aveti ? Am reusit sa va facem curiosi? Eu vreau sa vad ce evolutie va avea acest serial promitator si, desigur, daca va reusit sa bata recordul detinut pana acum de DOTS.

Surse: koreandrama.org, asianwiki.com

Autor: Daniela Coman 

 

goblin17 goblin-poster2 goblin-poster3 goblin-poster4 goblin2 goblin4 goblin7 goblin11 goblin13 goblin15




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.