DSC00183

24K in Romania, un concert de 10 +

       Trupa coreeana 24K a concertat in premiera in Romania pe 14 ianuarie, spectacolul fiind inclus in turneul “2017 World Tour Still with 24U”. Tara noastra a fost cea de a VII-a  oprire pe care trupa a avut-o in Europa.

     Spre deosebire de celelalte concerte de pana acum organizate la Bucuresti, evenimentul a inceput cu sesiunea de Meet&Greet, care a avut loc cu o ora mai devreme, chiar pe scena unde urma sa aiba loc concertul. A fost o experienta foarte placuta, deoarece membrii au fost caldurosi cu fanii, i-au ținut de mana, au vorbit cu ei si chiar au pozat in posturi amuzante alaturi de acestia.

DSC00040 DSC00045

DSC00035

          Pe la ora 18:00 fanii entuziasmati au inceput sa isi ocupe locurile in sala, fiind nerabdatori pentru a-i vedea cat mai repede pe preferatii lor. A urmat filmuletul prin care Kompas Events,  compania care ne tot face bucurii de la un timp incoace aducand in tara noastra trupele coreene, ne-a amintit de toate momentele frumoase pe care le-am petrecut pana acum la toate concertele kpop organizate din 2014 pana si in prezent. Cu acest prilej a fost anuntat si urmatorul eveniment din tara noastra, si anume “Kpop Cover Contest”, la care invitati speciali vor fi coregraful EXO, Baek Koo Young, si DJ Kiarra Lee (Cube Entertainment former casting director).

             Pe la 7 si un pic cei 7 membrii din trupa 24K au urcat pe scena pe acordurile celei mai recente melodii a lor, “BINGO”. In prezent, trupa este formata din membri Cory, Jeonguk, Kisu, Jinhong, Hui, Changsun si Hongseob. Inca de la prima melodie atmosfera s-a umplut de energie, toata lumea incepand sa cante alaturi de ei.  Membrii pareau emotionati atunci cand a venit momentul prezentarilor intrucat nu se asteptau sa vada atatia fani prezenti. Si mai mult decat atat, ei ne-au multumit ca am reusit sa venim in numar atat de mare in ciuda zapezii de afara si ne-au promis ca ne vom distra foarte mult pe tot parcursul spectacolului. Chiar s-au tinut de cuvant si ne-au oferit un spectacol pe care nu il vom uita atat de usor. Au interpretat melodii din repertoriul propriu precum “Hey You“, “Still 24K”, “Superfly”, “Heaven” , “Oasis”, dar si alte cover-uri din dorinta de a canta alaturi de fani.

DSC00042 DSC00031DSC00019

           Mare bucurie a fost cand s-au auzit acordurile melodiei “Five more hours” (cover), moment in care baietii ne-au aratat ca stiu sa faca atmosfera si chiar au primit si un cadou, un ursulet si-a “ facut loc pe scena“ si membrul Jeonguk l-a luat si a dansat cu el.  Pe parcursul serii, membrii ne-au pregatit cateva surprize. Ei au avut  mai multe performante speciale,  una din ele a fost melodia “Sexy Love”– cover,  interpretat de Jinhong, Cory, Kisu si Hui. Acestia au aratat inca o data fanilor abilitatile lor vocale, dar si pronuntia impecabila in engleza.

      Cred ca punctul culminant al serii a fost performanta melodiei BIG BANG, “BANG BANG BANG“, care a oferit intregii sali energie la putere maxima. Fanii desigur stiau versurile si chiar coregrafia acestei melodii si pot sa spun ca totul a fost o “nebunie” atat pe scena, cat si in public. Am avut parte si de un duel rap, realizat de liderul Cory si Jeonguk, care au uimit audienta si  au demonstrat,  astfel, cat de buni sunt cand vine vorba de rap.

          La un moment dat, 24K au propus un joc fanilor, numit ”bingo dance”, si au invitat pe scena 3 fane nocoase, care sa stie sau nu coregrafia melodiei “Bingo”. Ei au creat 3 echipe si au intrebat fanii daca vor sa urce pe scena si sa invete alaturi de ei cativa pasi din coregrafie. Prima echipa a ales o fana din spate (partea stanga) care se arata foarte increzatoare, a doua echipa a ales o fana din fata scenei iar a treia echipa, mai exact Kisu, a dat “scenariul” peste cap invitand pe scena un baiat (din partea dreapta). Acest moment s-a dovedit a fi foarte amuzant intrucat cele 3 echipe concurau intre ele, iar fanii urmau sa castige si niste premii la sfarsit. Pot sa va zic ca toata lumea a ras la glumele dintre Cory si restul membrilor, dar si de interactiunea lor cu fanii alesi. Kisu s-a dovedit a fi foarte dragut si a imbratisat fanul ales de el si l-a incurajat de mai multe ori cat a stat pe scena. Fie ca erau talentati sau nu la dans, fanii au invatat putin din coregrafie, iar castigatorul a fost ales de public, dar si ceilalti 2 “concurenti” s-au ales si ei cu premii, albume editie limitata semnate de toti membrii.

DSC00120 DSC00118 DSC00108 DSC00098 DSC00093 DSC00088

          24K au schimbat 4 tinute pe parcursul concertului si in pauze ne-au pus sa vizionam pe ecranul din spate cateva momente amuzante de la repetitiile lor sau din backstage. O alta surpriza ne-au facut-o membrii Changsun si Hongseob. Ei au aratat o performanta de dans foarte buna  si au determinat fanii sa ii aclame si mai mult la final.

          Fanii romani nu s-au lasat nici de data aceasta mai prejos si au pregatit si ei o surpriza membrilor. Spre finalul concertului, luminile s-au stins din nou si pe ecran a aparut proiectul special pe care fanclubul l-a realizat, un filmulet in care fanii isi aratau sustinerea pentru trupa. Membrii s-au emotionat si mai mult atunci cand pe scena a aparut si un tort (de curand a fost ziua de nastere a 2 membri din trupa). In timp ce fanii le scandau numele, membrii suflau in lumanari. Drept recunostinta fata de aceasta surpriza frumoasa, ei au continuat concertul cu si mai multa energie.

           La un moment dat, membrii 24K au primit 2 steaguri si au propus sa faca o poza de grup cu toti fanii. Acest moment a fost putin cam confuz pentru ei pentru ca nu stiau exact cum ar trebui sa tina steagurile si se temeau ca nu cumva fanii romani sa se simta jigniti daca ei fac vreo greseala. Cu umorul lui Cory, situatia a fost depasita si poza de grup a fost una plina de inimioare.

DSC00183 DSC00170

        Ei au mai avut si un moment in care au mentionat cateva impresii generale despre tara noastra. Astfel, fiecare membru a inceput sa spuna cu ce amintiri a ramas din vizita in tara noastra. Ei au multumit tututor celor care au reusit sa ajunga la concert si au zis de foarte multe ori “va iubim“. Hongseob a fost asa dragut atunci cand a spus ca stia de Castelul lui Dracula si ar fi vrut sa il viziteze. A zis ca ar dori chiar sa se tranforme in Dracula si astfel sa protejeze toti fanii. Kisu chiar a invatat cateva cuvinte in romana si ne-a facut o surpriza cand a inceput sa spuna “O sa-mi fie dor de voi!”  Jeonguk a fost numit “romanian man” pentru ca isi legase steagul nostru de gat. El a mentionat ca anul acesta trupa va avea comeback-ul si ca le-ar placea sa se intoarca la noi. Liderul Cory a multumit fanilor care au venit pe o astfel de vreme pentru acest concert si chiar a aplaudat fanii. A mai zis ca o data cu acest comeback ne-au pregatit ceva si mai interesant si a mai subliniat cat de importanti sunt fanii pentru trupa. Jinhong era foarte emotionat si nu stia ce sa zica la inceput. Apoi a spus ca s-a bucurat sa vada fanii din Romania si ne-a incurajat sa le aratam multa dragoste si de acum incolo. A incheiat cu “Va multumesc mult!“ si “Va iubesc!“ La randul sau, Hui a zis ca nu se asteptau sa aiba asa multi fani in tara noastra si ca a fost foarte fericit sa vada ca acestia stiu si coregrafiile lor (chiar a facut o plecaciune la sfarsit). Changsun  si-a amintit doua momente speciale de la venirea lor in tara noastra. Primul a fost legat de posibilitatea de a incerca mancarea romaneasca, mai exact sarmale, care le-au placut foarte mult. Al doilea moment a fost ziua concertului, cand inainte sa intre in locatie, fanii i-au asteptat cu un flashmob: au fost surprinsi si au mai multumit inca o data fanilor pentru efortul lor.

          Ultima melodie din concert a fost tot “Bingo”, dar de data aceasta a fost un remix care a dat posibilitatea fanilor sa cante cat i-a tinut vocea si sa danseze oricum doresc, intrucat membrii erau in culmea euforiei pe scena.

         Ca o concluzie generala, de la o fana care nu stia la ce sa se astepte de la acest concert, pot sa va zic ca baietii sunt toti foarte draguti, arata chiar mai bine in realitate decat pe ecran, si si-au demonstrat talentul cu brio in cadrul acestui concert.  24K au oferit un spectacol total si nu as putea sa spun exact cand a trecut timpul pentru ca totul mi s-a parut ca a trecut atat de repede. Daca vom mai avea posibilitate sa fie invitati intr-un concert la noi in tara, va sugerez sa nu ii ratati. In final, as vrea sa multumesc si eu celor de la Kompas Events, trupei 24K si  fanilor care au fost prezenti si au creat o atmosfera minunata, ne neuitat, asa cum am mai spus.

Autor: Anca Zaharia, Daniela Coman 

DSC00077 DSC00076 DSC00135 DSC00134 DSC00013DSC00175




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.