Samsung_InfiniTIFF

Samsung aduce în premieră tehnologia Gear VR la TIFF 2017

Samsung Electronics România aduce în premieră tehnologia Gear VR în spațiul InfiniTIFF din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, ce va avea loc la Cluj-Napoca, în incinta Fostei Case de Modă, în perioada 3 – 10 iunie 2017, informeaza un comunicat remis presei. Potrivit sursei citate, Samsung va susține un spațiu al viitorului prin intermediul realității virtuale și al experiențelor inovatoare cu ajutorul tehnologiei moderne Gear VR. In acest spațiu, Samsung propune publicului o experiență captivantă de vizionare și de interacțiune cu lumea filmului.

Realitatea virtuală poate provoca imaginația și aduce noi perspective asupra felului în care consumăm conținut, iar acesta este doar începutul unor posibilități infinite pe care le vom descoperi împreună prin intermediul inovațiilor recent lansate de Samsung. Suntem onorați să susținem industria cinematografică și să aducem publicului experiențe care nu erau posibile în urmă cu doar câțiva ani”, a declarat Simona Panait, Head of Corporate Marketing & Communications South-East Europe.

Experiențe inedite powered by Samsung

În cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania va avea loc sesiunea InfiniTIFF VR Workshop powered by Samsung, dedicată profesioniștilor din lumea cinematografică, designerilor, artiștilor vizuali, pasionaților de animație digitală, jocuri, specialiștilor în software și tuturor celor interesați să dezvolte interacțiuni și conținut în VR. În urma înscrierilor, 16 participanți selecționați vor lucra în echipe de câte patru și vor produce conținut VR original pe parcursul a patru zile, conținut care va fi editat apoi într-o versiune interactivă, vizionat de public în aceleași locuri în care a și fost produs.

De asemenea, va avea loc și workshop-ul VR CANVAS: TILT BRUSH, un atelier de creație adresat artiștilor interesați de realitatea virtuală. Șase artiști selecționați pe baza unei aplicații vor avea o zi la dispoziție pentru a realiza un concept ilustrat în realitate virtuală, cu ajutorul Tilt Brush. Nu în ultimul rând, workshop-ul Storytelling în Virtual Reality, despre experiențele imersive în VR, va fi susținut de Millo Simulov,  regizor de film și producător, realizatorul Escape – primul film 360° din România și Secretele Industriei, un workshop despre industriile creative și promovarea online prin conținutul video: videoclipuri, vloguri, documentare online, susținut de Florin Grozea.

Alături de Samsung Gear VR, colecția de experiențe uimitoare va fi întregită de cel mai nou smartphone premium din portofoliul Samsung, Galaxy S8, ce impresionează nu doar prin ecranul Infinity Display, dar și prin performanță și posibilități nelimitate de utilizare. De la procesorul de 10 nm, o premieră a industriei, la ecosistemul unic de produse din jurul smartphone-ului, toate funcțiile susțin experiențele fără limite, mai arata sursa citata.

Puteți descoperi mai multe despre ecosistemul Galaxy și urmări noutățile despre sesiunile InifiniTIFF pe site-ul dedicat http://tiff.ro/InfiniTIFF sau prin hashtagul #SamsungTiff.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.