Bride-of-the-Water-God-Poster1

Drama “Bride of the Water God”, o super productie tvN cu Nam Joo Hyuk si Shin Se Kyung

A venit timpul sa ne mai delectam privirile cu inca un serial. Astazi, 3 iulie, are premiera o drama  foarte asteptata de fani si anume  “Bride of the Water God” / “하백의 신부”. Dupa atatea filmulete si poze frumoase date publicitatii, aproape am numarat zilele pana cand o sa pot vedea primul episod.“Bride of the Water God”  va avea 16 episoade si va fi difuzat de postul coreean tvN in fiecare luni si marti de la 22:50 (ora coreeana). Ca gen artistic, acesta va fi fantastic si comedie romantic, iar in rolurile principale ii vom regasi pe frumosii Nam Joo Hyuk si Shin Se Kyung. Aceasta productie este realizata de producatorul Kim Mi Na, regizorul Kim Byung Soo, iar scenariul poarta semnatura lui Jung Yoon Jung.

Poveste

Aceasta drama se bazeaza pe bezile desenate numite tot  “Bride of the wather god” ale autorului Yoon Mi-kyung, care au fost publicate incepand cu 7 mai 2012 si pana in 11 decembrie 2014.

Serialul va spune povestea unei femei numite  So-ah, rol interpretat de Shin Se-Kyung. Ea este doctor neuropsihiatru si ajunge sa fie oferita ca jertfa  lui Ha Baek (rol interpretat de Nam Joo Hyuk). Astfel, ea  devine sclava lui. Hae Baek reprezinta intruchiparea Zeului Apei. Care va fi relatia celor doi si cum se va naste povestea lor de dragoste ramane sa descoperim de acum in colo in fiecare zi de luni si marti.

Distributie

Distributie principala:

Nam Joo Hyuk – Ha Baek
Shin Se Kyung – So Ah
Im Ju Hwan – Hoo Ye
Krystal Jung – Hye Ra
Gong Myung – Bi Ryum

Zeii:

Lee Kyung Young – Dae Sa Je (Marele Preot al tinutului apei )
Park Kyu Sun – Nam Soo Ri (asistetul lui Ha Baek)
Lee Dal Hyung – Joo Gul Lin (Zeu junior )
Oamenii:

Shin Jae Hoon – Yoo Sang Yoo
Choi Woo Ri – Jo Yeom Mi
Jung Dong Hwan – Shin Dong Man
Bae Noo Ri – Shin Ja Ya
Song Won Geun – Secretarul Min

Alti actori:

Han Sung Yong – managerul lui  Moo Ra

Lee Ji Ha
Jo Jung Chi
Kim Ki Moo

Aparitii speciale:

Kang Ha Neul
Yang Dong Geun

Actori

Nam Joo Hyuk este model si un actor foarte talentat. Anul acesta a fost cu siguranta anul sau datorita succesului pe care ultima sa drama l-a avut, mai exact “Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo“. Pana in prezent l-ati mai putut vedea si in drame ca: “Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” (SBS/2016), ”Cheese in the Trap”(tvN/2016), ”Glamorous Temptation” (MBC/2015-2016), ”Who Are You: School 2015” (KBS2/2015), ”Surplus Princess” (tvN/2014). Trebuie sa recunosc ca el s-a “inscris” pe lista mea de favoriti dupa doar o privire si am stiut ca prestatiile lui viitoare vor fi fara greseala.

Shin Se Kyung este o actrita foarte buna, publicul roman cunoscand-o din mai multe proiect, precum: “Six Flying Dragons” (SBS/2015-2016), ”The Girl Who Sees Smells” (SBS/2015), ”Blade Man” (KBS2/2014), ”When a Man Loves (MBC/2013), ”My Husband Got a Family” (KBS2/ 2012) (ep.49) sau ”Fashion King” (SBS/2012).

Im Ju Hwan este actor si a devenit mai cunoscut dupa  cele mai recenta aparitii. Il veti recunoaste cu siguranta daca ati urmarit dramele: “Uncontrollably Fond” (KBS2/2016), ”Oh My Ghost”(tvN/2015), ”Shine or Go Crazy” (MBC/ 2015), ”Ugly Alert” (SBS/2013) sau ”What’s Up?”(MBN/2011-2012).

Gong Myung face parte dintr-o trupa de actori-cantareti numita “5urprise”. El este la inceput de cariera si pot sa va zic ca are un mare potential dupa ce l-am vazut jucand cateva roluri diferite. Pana acum el a mai jucat in dramele:  “Drinking Solo” (tvN/2016), ”Entertainer “(SBS/2016), ”Beautiful You’ (MBC/2015-2016) si ”Hwajung” (MBC / 2015).

Krystal Jung este cantareata si membra a trupei f(x). Ati mai avut ocazia sa o vedeti interpretand diverse personaje in drame precum: “The Legend of the Blue Sea” (SBS/2016-2017), ”My Lovely Girl” (SBS/2014), ”Potato Star 2013QR3”  (tvN/ 2013-2014) sau ”The Heirs (SBS/2013).

Curiozitati:

  • Initial actritei Moon Chae Won i s-a oferit rolul principal, dar aceasta a refuzat.
  • “Bride of the Water God 2017” va lua locul dramei difuzate anterior pe tvN numita “Circle”.
  • Numele Ha Baek inseamna chiar Zeul Apei  in alfabetul chinezesc.
  • Prima citire a scenariului a avut loc pe 16 martie

Daca pana acum nu v-am facut curiosi, ar fi cazul sa vedeti si cateva filmulete:

Trailer 1: https://www.youtube.com/watch?v=LsK4KO92iX4

Trailer 2: https://www.youtube.com/watch?v=BanT5xQ_1gI

Trailer 3: https://www.youtube.com/watch?v=CWupK_CfwHk

Si cu acestea inchei aici prezentare dramei “Bride of the Water God”. Ma duc sa caut primul episod pentru ca sunt tare curioasa sa vad cum este. Cu speranta ca v-am trezit si voua dorinta sa urmariti aceasta drama, va urez ”Vionare placuta!”

Sursa: koreandrama.org, asianwiki.com

 Autor: Daniela Coman




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.