heartbeat1

Musicalul “Heartbeat” se joaca vineri, 13 octombrie, la Sala Mare de la Tandarica

Pe 13 octombrie va invitam la teatru! Si nu la orice fel de piesa de teatru, ci la un musical coreean absolut incantator, pe care il veti putea urmari la Teatru Tandarica, Sala Mare, incepand cu ora 20:00. “Heartbeat/Bataile inimii”, caci despre el este vorba, este o producție a Companiei Donghwa Tree Theatre din Seul, Coreea de Sud, in regia lui Bae Eun-wook, dupa un scenariu de Lee So-yeong. Spectacolul face parte din seria de evenimente organizate de Teatrul Nottara cu prilejul celei de-a V-a editii a FESTin pe Bulevard (7-18 octombrie 2017).


Potrivit site-ului evenimentului, “HeartbeatBătăile inimii” este un musical axat pe percutie, cu sonoritati diverse si un ritm puternic. Jucat de mai bine de trei sute de ori, spectacolul trateaza tema violentei scolare si a indiferentei – o problema majora in societatea coreeana – promovand valorile vietii si un mesaj de comunicare si unitate.

Si daca nu am reusit inca sa va facem curiosi in legatura cu acest spectacol, atunci poate citatul de mai jos va va ajuta in acest sens: “Adultii s-au facut ca nu văd, iar tinerii si-au tinut gura. Un sunet care nu se aude decat daca asculti cu atentie: Heartbeat/Bataile inimii”.


Pe parcursul unei ore si zece minute, cat va dura spectacolul (fara paza), veti afla povestea emotionanta a 5 tineri frumosi, aflati intr-una dintre cele mai importante perioade ale vietii lor: adolescenta. “In noul semestru al liceului de arta Hangang, sefa clasei, Miri, delincventul juvenil Taepung, Iseul si noul coleg Cheondung se intalnesc la un curs de percutie. Treptat, vor fi prinsi în relatii complicate”, se mai arata in descrierea postata pe site-ul evenimentului. Cum vor reusi acestia sa faca fata crizei adolescentei si provocarilor ei veti afla numai urmarind spectacolul “Heartbeat”.


Din distributie fac parte:
• Jeong Do-hun – Cheondung
• Kim Jae-woo – Taepung
• Han Hye-lin – Miri
• Cha Geun-su – Teacher, Dongsu
• YU Ji-su – Iseul
Spectacolul va fi urmat de o discutie cu publicul.

Teatrul Nottara a iniţiat, în anul 2013, un festival care poartă titlul de Fest(in) pe Bulevard, proiect cultural care este organizat anual, in luna octombrie. El are două secţiuni principale şi mai multe secţiuni şi activităţi conexe. Festivalul are ca obiectiv atenţionarea şi înţelegerea timpurilor pe care le trăim.

“Cu șase ani în urmă, Festivalul Internațional de Teatru – FEST(in) pe Bulevard a fost gândit ca un eveniment al teatrelor subvenționate de Primăria Capitalei și de Consiliul General al Municipiului București. Programat să se desfășoare la mijlocul lunii octombrie, acesta trebuia să marcheze deschiderea unei noi stagiuni teatrale bucureștene. A început ca o timidă încercare de a oferi publicului o sărbătoare teatrală de toamnă, cu spectacole și evenimente conexe, reunite în mai multe secțiuni, fiecare dintre acestea atingând câte o problematică de actualitate. Mereu am avut grijă ca secțiunile principale să vină în întâmpinarea așteptărilor publicului, fie prin comedii de bună calitate, realizate de regizori prestigioși (Bulevardul Comediei), fie prin alegerea unei teme de actualitate, ilustrată de spectacole care tratează diversele crize – economice, sociale, electorale, familiale, de limbaj etc. – ale lumii în care trăim. Anul acesta, secțiunea dedicată Crizei va pune accent pe criza adolescenței”, a declarant Marinela Tepus, directorul Teatrului Nottara. (한사랑)

Sursa text & foto: 

http://www.festinpebulevard.ro/ro/criza-adolescentei/heartbeat




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.