hwayugi-min-1

Noi imagini mistice si pline de mister din drama “Hwayugi”

Sunteti gata sa primiti aceasta drama moderna, mistica, de tip fantasy ca pe un cadou de Craciun venit mai devreme? Va punem aceasta intrebare pentru ca Hwayugi a lansat fotografii de unde putem sa ne facem o prima idee despre distributia noii drame a surorilor Hong, cu Lee Seung-gi in rolul pincipal, actor pe care il stiti cu siguranta dintr-o multime de drame, cea mai recenta fiind “You’re All Surrounded”. Acesta joaca rolul Zeului Maimuta, Sun Wukong, personaj bazat in original pe cel din romanul clasic chinezesc, „Journey to the West“.

Partenerul sau, Regele Taur-Demon, va fi jucat de Cha Seung-won (“Hwajeong”), care va fi CEO-ul delicat, dar  infumurat, al unei companii, in aceasta readaptare. Iar calugarul din sursa initiala a fost reinventat ca o femeie mogul ce detine proprietati imobiliare, care poate vedea spirite si revinde case cunoscute pentru energiile lor negative, si care va fi jucata de Oh Yeon-so (“My Sassy Girl”).

Drama spune povestea acestui trio, care se va uni pentru a elimina intunericul din lume si pentru a-l ajuta sa se trensforme in lumina.

In romanul original, Sun Wukong a fost exilat din Rai deoarce era prea plin de el, dar ramane un personaj rautacios si incorigibil, rol ce i se potriveste de minune lui Lee Seung-gi.

Suntem insa la fel de curiosi si de interesati de personajul lui Cha Seung-won, dupa ce in aceste fotografii aduce foarte mult cu un fel de Willy Wonka (un personaj fictivin romanul pentru copii din 1964 al lui Roald Dahl, intitulat “Charlie si Fabrica de ciocolata”, personaj ce apare si in continuarea lecturii “Charlie and the Great Glass Elevator” si in adapatarile peliculelor ce au urmat acestor carti – n.r.).

Agentia sa de talente din drama, “Lucifer”, manageriaza vedete de top precum PK, starul natiunii, jucat de Lee Hong-ki (“Modern Farmer”), bazat pe Zeul-Porc din roman. Apoi urmeaza Yoon Bo-ra (“Doctor Stranger”), care o joaca pe vedeta sexy, Alice, personaj ce apre in romanul original ca fiind fiul Regelui Dragon ce a inmanat, din prostie, o comoara a Palatului Dragonului unei femei hot. Cand acesta a fost prins, el a fost exilat din Palatul Dragonului si se afla in culmea disperarii, dar Regele Taur-Demon l-a gasit si i-a oferit o a doua sansa, cu conditia sa traiasca intr-un corp de femeie.

 

Cha Seung-won este ajutat de Lee El (“Black”), care o joaca pe fidela sa secretara personala si, totodata, mana lui dreapta.  Credeti ca ar fi posibila o poveste de dragoste intre cei doi? Asta ramane de vazut…

Dar sincera sa fiu, cele mai bune fotografii sunt cele cu Lee Se-young (“The Best Hit”) care arata de-a dreptul infricosatoare, dar frumoasa in acelasi timp. Ea joaca rolul unei fete zombie care a fost ucisa in secret si ingropata undeva, pe un deal parasit, dar care cumva, prin puterea sangelui lui Oh Yeon-seo, poate sa invie din morti si incepe cautarea pentru salvatorul ei creator.

Nu sunt sigura cum vor putea zombie sa se integreze in aceasta readaptare moderna, dar imi place cum suna personajul ei. Deoarece creierul ei este puterzit, ea nu stie cine este si cum a murit, dar ca orice liceanca este foarte preocupata de imaginea ei, mai ales cand lucrurile incep sa se descompuna de pe corpul ei.

Ei bine, aceasta drama mistica arata fantastic deocamdata! Drama „Hwayugi/화유기“, cunoscuta si sub numele de “A Korean Odyssey” va avea premiera pe 23 decembrie si va fi difuzata sambata si duminica, pe canalul tvN.

Traducator: AleMiRa

Sursa: http://www.dramabeans.com




There are 2 comments

Add yours
  1. Agust D

    Îmi place drama asta la nebunie sper să aibă o grămadă de episoade!!! Îl iubesc pe Lee Seung Gi 😄😄💜💜💜
    Mulțumesc pentru informații!!!👍👍👍💙💙


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.