Heropage-980x560_89

Filmul “Alaturi de zei: Cele două lumi”, al doilea mare succes al box-office-ului coreean in 2017

Filmul “Alaturi de zei: Cele două lumi/Along With the Gods: The Two Worlds” (hangul: 신과 함께) a devenit al doilea mare succes al box-office-ului coreean in 2017, dupa ce a atins punctul de reper de opt milioane de spectatori.

Potrivit unui anunt facut de Consiliul coreean de film, pelicula a reusit sa atraga mai mult de opt milioane de telespectatori in doar 12 zile de la lansarea sa (20 decembrie, prima parte, urmand ca in vara lui 2018 sa fie lansata partea a doua a acestui film – n.r.).

Succesul obtinut de pelicula aflata in regia lui Kim Yong-Hwa, ce poarta amprenta a patru cunoscuti producatori coreeni (Choi Ji-Sun, Won Dong-Yeon, Kim Yong-Hwa, Kim Ho-Sung), l-a surclasat pe cel obtinut anterior de „Confidential Assignment (공조)” (7,817,631 spectatori), cu Hyun Bin, Yu Hae-Jin, Kim Ju-Hyeok, Jang Young-Nam si Yoon in rolurile principale.

“Alaturi de zei: Cele două lumi” a mai atins o premiera,  obtinand mai rapid viewer-ile celor opt milioane de spectatori decat cel mai de succes film din acest an, “A Taxi Driver”.

Pentru a sarbatori aceasta realizarea, distributia peliculei “Alaturi de zei: Cele două lumi” a realizat cateva fotografii cu baloane pe care scria “800” (aluzie la cei opt milioane de spectatori ai filmului – n.r.).

Membrii distributiei filmului nu s-au oprit insa aici. Pentru a multumi publicului pentru dragostea sa neclintita, acestia au rasturnat cifra “8”, astfel incat sa semene cu semnul infinit.

“Alaturi de zi: Cele două lumi” este o povestea unui om care intra in viata de dupa moarte, unde este condus de trei gardieni ai mortii si care trebuie sa treaca prin sapte incercari timp de 49 de zile. Filmul se bazeaza pe webtoon-ul cu acelasi nume, scris de Joo Ho Min, la scenariul caruia a contribuit si Kim Yong-Hwa.

In rolul principal il veti putea admira pe Ha Jung-Woo, care joaca rolul lui Gang Rim, liderul ingerilor mortii. Desi nu ar trebui sa se implice deloc in treburile oamenilor, el are o afectiune pentru acestia. Cha Tae-Hyun este Kim Ja-Hong, muritorul care va fi „trainuit” si supus incercarilor Ingerului Mortii.

In alte roluri ii veti putea vedea pe: Ju Ji-Hoon, care ii da viata lui Hae Won Maek, Kim Hyang-Gi – Duk-Choon in film, Do Kyung-Soo (D.O. – 디오), membrul trupei EXO-K  – Won Il-Byung in film, Kim Dong-Wook – Soo-Hong in film,  Lee Joon-Hyuk – locotenet Park in film si Lee Jung-Jae – regele Yeomra.

Noi am trecut deja acest serial pe lista “Must see-urilor” datorita povestii care pe mine, una, ma fascineaza, dar si a distributiei de exceptie. Va invitam si pe voi sa il vedeti si sa ne spuneti parerea. (한사랑)

Sursa: www.soompi.com; http://asianwiki.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.