10

Relatii de prietenie intre idoli de care nu stiati

1. Yeri, din Red Velvet, Kim Yoo Jung si Soohyun, din Akdong Musician

Despre Yeri, din Red Velvet, Kim Yoo Jung si Soohyun, din Akdong Musician, se stie ca sunt prietene bune. Yeri ii da in mod frecvent sfaturi de moda lui Soohyun, deoarece le place sa mearga impreuna la cumparaturi.

2. Sungjae, din BTOB, si Jimin, din BTS

Sungjae, din BTOB, l-a incurjat deschis pe Jimin, din BTS, sperand ca single-ul „Dope” va avea succes, in 2015. De atunci, duo-ul a fost intalnit des impreuna, incurajandu-se reciproc.

3. Chorong, din Apink, si Solar, din MAMAMOO

Cand Chorong si-a declarat deschis dragostea pentru Solar, din MAMAMOO, aceasta a raspuns spundand ca sentimentul este reciproc. Chorong a dezvaluit in timpul unei emisiuni radio ca nu are nicio prietena idol, dar daca ar fi sa isi aleaga una, si-ar dori ca Solar, din MAMAMOO, sa fie prima. De atunci, ele au fost des intalnite impreuna, distrandu-se. Se pare ca au avut sansa sa se apropie deja!

4. Key, din SHINee, Soyou si Jaejin, din F.T. Island

Cunoscuti si ca parte din linia ’91 (cei nascutii in anul 1991), Soyu, din fostul grup SISTAR si Jaejin, din F.T. Island sunt prieteni.

5. D.O., din EXO, si Hongbin, din VIXX

Printre fani se stie deja ca cei doi sunt prieteni buni. Fanii ii denumesc „Copilul D.O.” si „Mama Hongbin”, deoarece lui D.O. ii place sa il imbratiseze pe Hongbin precum un copil care isi imbratiseaza mama.

6. Sungwoon, din WANNA ONE, si Kai, din EXO

Prietenia dintre Sungwoon, din WANNA ONE si Kai, din EXO dateaza de acum mult timp. Acestia erau prieteni inca din zilele in care erau trainee si puteau fi vazuti si alaturi de alti idoli precum Taemin, din SHINee, Timoteo, din Hot Shot, si Jimin, din BTS.

7. Jimin, din BTS, si Taemin, din SHINee

Impreuna cu Kai, din EXO, Sungwoon, din WANNA ONE, si Timoteo, din Hot Shot, se stie ca ei sunt prieteni buni inca de pe vremea cand erau trainee.

8. Leo, din VIXX, si V, din BTS

Este cunoscut faptul ca cei doi sunt prieteni inca de la debut. Desi Leo este cu 5 ani mai mare decat V, ei raman buni prieteni.

9. Sungwoon, din WANNA ONE, si Jimin, din BTS

Ei sunt vazuti frecvent vorbind unul cu celalat, deci nu ar trebui sa ne mire ca sunt prieteni.

10. Chanyeol, din EXO si Jimin, din BTS

Jimin, din BTS, este regele social al idolilor K-Pop. El este deja bun prieten cu Kai, din EXO, si Taemin, din SHINee, si prin intermediul lor l-a cunoscut pe Chanyeol. Cei doi sunt vazuti adesea impreuna vorbind si socializand unul cu celalat.

11. Mingyu, din SEVENTEEN, si Jungkook, din BTS

Nu e un secret faptul ca Mingyu este un mare fan al lui Jungkook, tinand cont ca el a spus de multe ori ca vrea sa il cunoasca mai bine pe Jungkook. De cand s-a aflat acest lucru, Jungkook a decis sa faca primul pas. Ei au fost vazuti impreuna la multe concerte si emisiuni TV.

12. Suho, din EXO si Kwanghee, din ZE:A

Kwanghee este cel mai mare fan al lui Suho. Suho chiar s-a oferit sa participe la emisiunea “Infinite Challenge” de la MBC in locul lui Kwanghee cand acesta se afla in armata. Ce gest minunat din partea unui prieten!

Sursa: www.koreaboo.com

Traducatori: Raluca Miroi, Alexandra Varareanu




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.