unnamed

Lee Hyun Woo spune “La revedere!” industriei divertismentului pentru urmatoarea perioada

Se pare ca anul 2018 nu este doar unul plin de anunturi despre intalniri si nunti, ci si despre inscrieiri in armata.

Una din celebritatile care va spune in acest an ramas-bun lumii divertismentului pentru urmatorii doi ani este si Lee Hyun Woo, inforemeaza site-ul koreaboo.com.

Actorul, care a furat inimile multor telespectatoare datorita rolului sau din drama “The liar and his lover”, a anuntat ca isi va incepe serviciul militar obligatoriul luna viitoare.

Potrivit sursei mentonate, Lee si-a incheiat deja interviul preliminar cu oficialii militari, alegand sa nu-si intarzie inscrierea asemeni multor alte celebritati din Coreea. Vedetele tind de obicei sa intarzie inscrierea, alegand sa preia mai multe proiecte in loc de a se opri din munca pentru 2 ani.

Cu toate acestea, se pare ca Lee Hyun Woo doreste sa isi indeplineasca mai degraba datoria militara mai deevreme decat mai tarziu si sa revenina  gata sa accepte mai multe proiecte ca un barbat mai matur.

Lee Hyun Woo face parte din generatia actorilor-copii, incepandu-si cariera la varsta de 9 ani si aparand mai apoi in multe filme si drame, avand primul sau mare rol alaturi de Kim Soo Hyun in filmul din 2013 “Secretly, Greatly”.

Totodata el a devenit si mai cunosucut  datorita momorabilei  sale interpretari a producatorului de muzica Han Gyul din serialul “The liar and his lover”, pentru care a primit foarte multe laude.

Noi ii dorim armata usoara si speram sa se intoarca sanatos. (Corina Stan)
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.