5

A incetat din viata actorul Jeon Tae Soo, fratelei actritei Ha Ji Won

Depresia face noi victime in industria divertismentului coreean. De aceasta data, acestei boli cumplite i-a cazut victima actorul Jeon Tae Soo (전태수), fratele mai mic al actritei Ha Ji Won, informeaza site-ul koreaboo.com. Potrivit sursei citate, decesul s-a inregistrat astazi, 21 ianuarie.

In varsta de doar 34  de ani (n. 2 martie 1984), Jeon Tae Soo a fost renumit pentru rolurile sale din „Sungkyunkwan Scandal/성균관 스캔들 (2010)”, „All My Love/몽땅내사랑 (2011)” si „It’s Okay, Daddy’s Girl/괜찮아, 아빠 딸 (2011)”.

Potrivit agentiei sale, Haewadal Entertainment, actorul a fost tratat constant pentru depresie, insa se pare ca starea sa de sanatate s-ar fi inbunatatit deoarece acesta s-ar fi aflat in discutii privind revenirea sa in industria de divesrtisment. „Ne pare rau sa va aducem vesti proaste. Pe 21 ianuarie, actorul Jeon Tae Soo, in varsta de 34 de ani, si-a schimbat soarta. Persoana decedata primea in mod constant tratament pentru depresie, iar starea lui se imbunatatea. Chiar pana de curand discutase despre revenirea sa ca actor. Atat prietenii, cat si familia sunt indurerati si plini de tristete ca urmare a vestilor subite si triste. Jeon Tae Soo a fost plin de pasiune pentru actorie si a fost un artist pur, care a avut cunostinte profunde din diverse domenii, inclusiv artele plastice. Va rugam sa va abtineti de la orice articole speculative sau comentarii neplacute”, se arata in comunicatul Haewadal Entertainment.

In afara declaratiei facute publice de reprezentantii agentiei artistului, nu au aparut alte informatii legate de cauza decesului lui Jeon Tae Soo. Tot ceea ce se stie este ca inmormantarea va avea loc cat mai curand posibil, intr-un cadru restrans, doar familia si persoanele apropiate urmand sa participe la funeralii.

Haewadal Entertainment a cerut chiar mass media sa se abtina de la mediatizarea acestui trist eveniment in ceea ce privessc funeraliile de la sala de inmormantare, astfel incat decesul sa poata fi pretuit cu respect. “Ne pare rau si suntem plini de durere pentru a aduce o astfel de stire sfasietoare. Inca o data, dorim sa oferim condoleantele noastre”, au mai spus reprezentantii agentiei artistului.

Sincere condoleante familiei si prietenilor lui Jeon Tae Soo! (한사랑)
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.