BTS8

Videoclipul „DNA”, al celor din BTS, a ajuns la 300 de milioane de viualizări, în cel mai scurt timp pentru un grup K-pop

„DNA” a devenit cel mai rapid videoclip al unui grup K-pop care a ajuns la 300 de miioane de vizualizări pe YouTube și primul videoclip al grupului care a ajuns la acest record!

”DNA” este piesa-titlu, extrasă de pe cel mai recent mini-album BTS, „Love Yourself: Her”, care a fost lansat pe 18 septembrie 2017. A devenit prima piesă BTS care a intrat în topul Billboardțs Hot 100 (care clasifică cele mai populare cântece din Statele Unite) și a petrecut patru săptămâni în top. De asemenea, videoclipul piesei a căștigat „Cel Mai bun Videoclip” la premiile Melon Music Awards 2017.

Videclipul „DNA”, al celor din BTS, deține recordul între videoclipurile grupurilor K-pop pentru cel mai mare număr de vizualizări adunate în doar 24 de ore, precum si videoclipul care a ajuns cel mai rapid la recordul de 300 de milioane de vizualizări!

Acum, videoclipul a devenit primul videoclip BTS care a ajuns la 300 de milioane de vizualizări, atingând acest record pe 7 martie. Recordul a fost atins în cinci luni și 16 zile.

Până acum, mai există doar alte două grupuri K-pop cu videoclipuri ce au 300 de milioane de vizualizări, „TT”, al celor din Twice deținând recordul anterior cu 13 luni și 28 de zile. „Fantastic Baby”, al celor din BIGBSNG a depășit, de asemenea, 300 de milioane de vizualizări.

În plus la cele 300 de milioane de vizualizări, „DNA” are peste 4,5 milioane de like-uri pe YouTube.

Urmăriți videoclipul din nou, aici:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=MBdVXkSdhwU

 

Sursa: www.soompi.com

Traducător: Raluca Miroi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.