D.O.-Nam-Ji-Hyun-2

Viitoarea dramă “100 Days My Prince” și-a dezvăluit principalele postere

“100 Days My Prince” este o dramă istorică despre povestea de dragoste neobișnuită dintre prințul Lee Yool (rol interpretat de EXO’s DO), care suferă de amnezie temporară după un accident, iar Hong Shim (rol interpretat de Nam Ji Hyun), cea mai bătrână femeie necăsătorită din regatul Joseon.

După ce și-a pierdut memoria, Lee Yool sfârșește prin a trăi ca omul de rând Won Deuk, care surprinde săteni prin imposibilitatea de a face chiar și cele mai de bază treburi. Cu toate acestea, datorită unui decret adoptat de nimeni altul decât prințul însuși, Hong Shim este nevoită să se căsătorească cu Won Deuk pentru a pune capăt unei secete care a devastat regiunea.

Unul dintre posterele nou lansate îl descrie cu amuzament pe Won Deuk luptând neputincios cu o varietate de treburi simple. În timp ce Hong Shim, tristă, privește de pe margine,Won Deuk aruncă accidental feluri de mâncare în aer, stârnește un incendiu într-un mortar și încearcă cu hilaritate să taie lemne de foc folosind o mătură.

Posterul spune: “Când ma gândesc că [eu] trebuie să mă căsătoresc cu acest bărbat complet inutil …!”

Un alt poster captează un moment romantic între Won Deuk și Hong Shim, cu D.O. privind cu iubire la noua lui mireasă, când aprinde focul. Posterul spune: “Povestea căsătoriei de 100 de zile dintre prințul încoronat amnezic și cea mai bătrână femeie necăsătorită [în Joseon]”.

Ultimul poster principal al dramei îi prezintă pe cei doi cum zâmbesc adorabil unul lângă altul, cu titlul  “Prima dată, o căsătorie a destinului; apoi, o iubire întâmplătoare. “

Producătorii dramei “100 Days My Prince” au remarcat: “Am amplificat sentimentele de romantism, arătând o parte din viața zilnică, umilă a proaspăt căsătoriților Won Deuk și Hong Shim. Pe măsură ce își croiesc drumul prin viața de  căsătoriți, intenționăm să redăm atât tinerețea, cât și năzuința.

“100 Days My Prince” va avea premiera pe 10 septembrie la ora 21:30. KST, după terminarea dramei “Let’s eat 3.”

Traducere: Mădălina Dima

Sursa: soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.