Room-No.-9-poster 1

Room No. 9 – o nouă dramă plină de mister și fantezie

tvN ne aduce în octombrie o nouă dramă plină de mister și fantezie. Room No. 9 este povestea unei legături fatale între un avocat, un prizonier condamnat la moarte și un bărbat misterios care deține cheia destinului lor.

Room No. 9 va avea premierea pe 6 Octombrie și va rula în fiecare Sâmbătă și Duminică, ora 21:00 KST pe canalul tvN (Total Variety Network).  Drama este regizată  de Ji Yeong-Su, după un scenariu de Jung Sung-Hee.

Povestea 

Eulji Hae-Yi (Kim Hee-Seon) este un avocat reputat la o mare firmă de avocatură, cu 100% rata de succes în tribunal. Eulji Hae-Yi este dispusă să facă orice pentru a-și menține reputația. Este lingușitoare cu superiorii și oamenii cu putere și tratează cu dispreț săracii. Eulji Hae-Yi va obține în curând promovarea la rangul de partener senior în cadrul firmei de avocatură la care profesează. Prietenul ei, Kim Yoo-Jin (Kim Young-Kwang ) un medic de familie cu studii de psihiatrie, pare la prima vedere un gentleman dar își ascunde cu iscusință cruzimea. Viața lui  Eulji Hae-Yi se complică teribil când o întâlnește pe Jang Hwa-Sa (Kim Hae-Sook), prizonierul cu cel mai lung caz nerezolvat de condamnare la moarte. În camera 9, cele două fac schimb de corpuri.

Din distribuția principală fac parte:

  • Kim Hee-Seon în rolul lui Eulji Hae-Yi
  • Kim Hae-Sook în rolul lui Jang Hwa-Sa
  • Kim Young-Kwang în rolul lui Kim Yoo-Jin

Pe data de  14 septembrie s-au lansate și posterele oficiale care transpun privitorul într-o atmosferă înfiorătoare. Primul poster expune infama cameră 9 cu titlu Locul unde a început totul. Kim Hee-Seon poartă un costum negru armonizat cu carisma  și privirea  elegantă. În spatele ei, Kim Hae-Sook este surprinsă în uniforma de prizonier, cu o privire goală, ce îi trădează cei 34 de ani petrecuți după gratii. Între cele două, Kim Young-Kwang, nelalocul lui, în halat alb.

 

Într-un alt poster, Kim Hee-Seon și Kim Hae-Sook sunt surprinse într-un unghi perpendicular. Kim Hee-Seon emană eleganță, în timp ce Kim Hae-Sook varsă o singură lacrimă. Adevărul urât, este ascuns de minciuni frumoase.

Echipa de producție, menționează, ”Prin postere, am vrut să reliefăm cum intervenția lui Kim Hee-Seon, Kim Young-Kwang și Kim Hae-Sook în camera 9 le-a răsturnat destinul și i-a absorbit într-o vâltoare tulburătoare”

Oare cum se va rezolva misterul? Cine va dezvălui adevărul?

Sursa: Soompi, AsianWiki

 




There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.