Babel-Poster1

Park Shi Hoo cauta razbunare in noua melodrama misterioasa -“Babel”

Credem ca producatorii coreeni si-au inceput anul 2019 in forta si vor sa ne tenteze cu seriale care mai de care mai interesante. Trebuie sa recunosc ca cel despre care voi vorbi de acum in colo era de mult trecut pe lista noastra de seriale pe care trebuie sa le vedem inca de cand am aflat ca este noua drama a lui Park Shi Hoo. Desi nu a trecut foarte mult de la ultima sa drama “Lovely Horribly” noi am ramas cu “urechile ciulite” pentru a afla ce proiect viitor va accepta el. Se pare ca este vorba despre “Babel”/바벨, noua productie de la postul CSTV, o melodrama cu tenta romantica si o distributie minunata. Va avea premiera chiar in aceasta seara  incepand cu ora 22:50 – ora coreeana.

Este un proiect realizat de HIGHGRND si  WantMaker Pictures, iar cel aflat la “carma” este regizorul Yoon Sung Shik- el care s-a ocupat si de dramele: “Hwarang: The Beginning” (KBS2, 2016),”The King’s Face” (KBS2, 2014), “Lee Soon Shin is the Best” (KBS2, 2013),”Bridal Mask” (KBS2, 2012), iar scenariul poarta semnatura scriitorilor Kwon Soon Won, Park Sang Wook –  care ne-au incantat  cu povestile lor si in dramele: “The Royal Gambler” (SBS/2016), “Jung-Yi, Goddess of Fire” (MBC/2013),”Warrior Baek Dong Soo” (MBC/2011).

Poveste : 

Vom vedea povestea unui procuror numit Cha Woo Hyuk  care de fapt la origini a fost reporter  la un ziar. In viata sa au aparut mai multe evenimente, dar cel care avea sa il schimbe definitiv este unul major. Din pacate tatal sau moare intr-un accident misterios iar mama lui alege sa isi refaca viata pe cont propriu. Vazandu-si viata distrusa o mare dorinta pune stapanire pe el si nu se va da inlaturi de la nimic  in lupta sa de razbunare si descoperirea adevarului despre accident. Desigur sper ca v-ati dat seama ca acest rol complex nu putea fi atribuit altui actor decat Park Shi Hoo. Avand in vedere palmaresul sau in actorie suntem tare nerabdatori sa-l vedem cum evolueaza si in acest nou proiect.

Pe de alta parte o vom descoperi pe actrita de succes  Han Jung Won(rolul lui Jang Hee Jin). Aparent ea duce viata pe care orice femeie ar dori sa o aibe, fiind casatorita cu  mostenitor al unei familii puternice. De fapt viata ei nu este asa de fericita cum am fi crezut  iar o intamplare tragica o va aduce in fata lui Cha Woo Hyuk. Acesta se indragosteste de ea, desi trebuie sa isi exercite atributiile de procuror caci Han Jung Won este suspectul principal in cazul mortii sotului ei. Cum o asa intriga, pe noi nu ne mai mira ca drama “Babel” a fost una dintre cele mai asteptate productii de inceput de an. Am spune ca are un mare potential sa devina un  adevarat hit inca de la inceput dar asteptam sa vedem reactia generala.

Distributie:

Actori principali:

Park Shi Hoo – Cha Woo Hyuk
Jang Hee Jin -Han Jung Won
Jang Shin Young -Tae Yoo Ra
Kim Hae Sook – Shin Hyun Soo
Song Jae Hee – Tae Soo Ho

Alti actori:

Im Jung Eun
Kim Jong Goo
Ha Shi Eun
Park Joo Hyung
Song Won Geun
Lee Seung Hyung

Park Shi Hoo este unul dintre cei mai buni, mai versatili si talentati actori coreeni.  Si-a demonstrat abilitatile in atat de multe seriale incat cred ca este  de prisos sa spun ca acest nou proiect se astepta sa fie wooow. De-a lungul timpului l-am vazut pe el in diverse roluri in productiile:“Lovely Horribly”(KBS2/2018), “Local Hero”(OCN/2016), “Cheongdamdong Alice” (SBS/2012-2013), “The Princess’ Man”(KBS2/2011), “Queen of Reversals”(MBC/2010-2011), “Princess Prosecutor” (SBS/2010).

Jang Hee Jin este o actrita talentata care parca nu a primit sansa sa se afirme pana acum. “Babel” ar putea fi chiar ocazia ideala sa isi arate inca o data abilitatile actoricesti. O veti recunoaste si voi daca ati urmarit dramele: “You Are Too Much” (MBC/2017),”My Shy Boss”  (tvN/2017),”On the Way to the Airport” (KBS2/2016), “Secret Healer” (JTBC/2016),”The Village: Achiara’s Secret” (SBS/2015),”Scholar Who Walks the Night”(MBC/2015).

 

Curiozitati:

  • Drama “Babel” promite sa aduca in atentia publicului un  incident șocant presarat cu  actiuni  neașteptate într-o melodrama invaluita in  mister. Vom vedea o noua abordare intr-o drama, desi am avea tendinta de a urmări adevărul după incident, fiecare episod va prezenta o rasturnare neașteptată care va șoca spectatorii începând  chiar cu  primul episod. De asemenea, relațiile dintre personaje și povestirile lor vor lăsa spectatorii curiosi sa  caute și analizeze  indiciile ascunse.

  • Producatorii au mai spus la conferinta de presa   ca aceasta melodrama este destinata sa cucereasca publicul atat prin scenariu, regie si distributie si se doreste a fi o  noua perspectiva fata de dramele monotone si repetitive din trecut.
  • Actorul Park Shi Hoo a avut o sinergie perfecta cu personajul sau  Cha Woo Hyuk  chiar de la prima filmare. Chiar el a marturisit in fata jurnalistilor ca motivul pentru care a ales aceasta drama a fost pentru ca i s-a parut o sansa de nerefuzat. A fost un scenariu atat de bun incat nu a putut sa il lase din mana. 

Pentru a vedea mai detaliat despre ce va fi vorba in acest nou proiect  va invit  sa vizionati cateva filmulete mai jos:

Teaser 1:https://www.youtube.com/watch?v=F4r8t8uRIMk

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=f3IxM1fevNA

Cu speranta ca cineva se va incumeta sa traduca aceasta proiect interesant, va invitam sa vizionati “Babel”. Suntem siguri ca va fi un succes inca de la primele episoade  si  ca talentatul Park Shi Hoo ne va oferi inca o data un rol memoriabil.

Vizionare placuta!

(surse:koreandrama.org, asiawiki)

 




There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.