Festivaluri și locuri de vizitat în Coreea

Festivalul Lalelelor din Evergreen

Festivalul Lalelelor, organizat de Evergreen, ține până pe 28 aprilie pentru a marca începutul primăverii.
Grădina sa tematică are sculpturi și căi împodobite cu flori de primăvară frumoase. De asemenea, există o zonă foto la Turnul Magic de Flori, ce are o înălțime impresionantă de 26 metri.
Odată cu lăsarea serii, vizitatorii se pot bucura de Grădina Muzicală de Trandafiri din LED-uri , ce luminează în diferite culori și este acompaniată de muzică.

Dacă doriți să știți mai multe informații în legătură cu intrarea, accesați site-ul www.everland.com.


Festivalul Lalelelor din Taean

Festivalul Lalelelor din Taean oferă oportunități unice celor pasionați de fotografie, putând să se bucure de culorile vibrante și încântătoare ale florile tocmai înflorite.
De asemenea, există evenimente adiționale, precum un spectacol de magie și confecționarea unui ierbar.
Pentru adulți, taxa este de 12,000 won, pentru copii este de 9,000 won, iar pentru seniori este de 10,000 won.
Festivalul este deschis vizitatorilor de orice vârstă, continuând de pe 13 aprilie, până pe 12 mai.

Pentru mai multe informații, accesați www.koreaflowerpark.com.


Festivalul Cultural Danjong

Festivalul Cultural Danjong, organizat, anual, pentru a comemora tragica moarte a Regelui Danjong din Dinastia Joseon, va avea loc de pe 26 până pe 28 aprilie, în Yeongwol-gun, Provincia Gangwon.
Principalul eveniment este ritualul funerar pentru tânărul rege, care a fost abdicat de către unchiul său, Sejo, după doar trei ani de la încoronare, și executat la 17 ani, împreună cu oamenii săi loiali. Festivalul a fost ținut anual încă din 1967, aproape de Mormântul Jangneung din Yeongwol-gun.
La acest eveniment intrarea este liberă și deschis vizitatorilor de orice vârstă.

Pentru mai multe detalii, sunați la linia telefonică de călătorie: 1330. Site-ul — www.ywcf.or.kr — este numai în coreeană.


Festivalul Changnyeong Nakdonggang Yuchae

Festivalul Changnyeong Nakdonggang Yuchae are loc anual, organizat pe la finalul lunii aprilie, pe un câmp de canola, în zona Namji-eup, Changneyong,  din Provincia Sudică Gyeongsang.
Festivalul oferă concerte live, expoziții de fotografie, de agricultură și specialități locale. De asemenea, sunt și alte evenimente ce le permit vizitatorilor să se bucure de priveliștea florilor galbene de canola și a râului Nakdong.
Festivalul are loc de vineri până sâmbătă,  cu intrarea liberă și deschis vizitatorilor de orice vârstă.

Pentru mai multe detalii, intrați pe www.cng.go.kr.


Festivalul Goryeong Daegaya

Daegaya a fost o națiune care locuia în sudul Peninsulei Coreene, cu aproape două milenii în urmă, din 46 până în 562.
Având loc în Goryeong, Provincia Nordică a Gyeongsang-ului, Festivalul Goryeong Daegaya oferă vizitatorilor o șansă de a experimenta cultura vechiului oraș, cu evenimente ce includ o expoziție de  relicve, fabricarea bărcilor de lemn, precum și culesul căpșunelor dintr-un sat învecinat.
Festivalul are loc de joi până sâmbătă, fiind deschis vizitatorilor de orice vârstă. Taxa de participare variază în funcție de fiecare eveniment.

Pentru mai multe detalii, sunați la linia telefonică de călătorie: 1330. Site-ul — tour.goryeong.go.kr/fest  — este numai în coreeană.


Sursa: Koreaherald.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.