57486727_2613568455368958_2016151837375201280_o

Sa ne testam cunostiintele despre Coreea in concursul “QUIZ ON KOREA 2018” -Etapa Preliminara din Romania

La fel ca in anii trecuti Ambasada Republicii Coreea in Romania organizeaza concursul “Quiz on Korea” 2019 Etapa Preliminara  in Romania. Premiul cel mare consta in faptul ca participantii  au sansa de a castiga o excursie cu facilitatile platite in Coreea precum si oportunitatea de a participa la etapa finala a concursului “Quiz on Korea” care va fi televizata pe postul national coreean KBS.

Etapa preliminara “Quiz on Korea” 2019 se va desfasura in 24 de tari, castigatorii din fiecare tara sunt cei care vor vizita Coreea pentru a participa in competitia internationala care testeaza cunostintele numita “Quiz on Korea”. Am mai aflat ca etapa final din  Coreea va fi pe 9 octombrie 2019 si va fi difuzata de KBS1 si KBS World.

Revenind la etapa preliminara din Romania, aceasta se va tine pe 25 mai 2019, in Aula Magna a Universitatii Romano-Americane din Bucuresti.  Prima runda  se va desfasura totusi mai devreme, pe 11 Mai si  este vorba de un test scris care se pare ca se va tine tine atat in Bucuresti cat si in alte orase, in functie de numarul celor care se vor inscrie. Cu aceasta ocazie, Ambasada incurajeaza pe toti cei pasionati de cultura coreeana atat din capitala cat si din alte orase sa se inscrie la acest concurs.

Mai jos sunt cateva specificatii legate de acest concurs:

  1. Conditii de eligibilitate: 

A. In primul rand sa fie cetateni romani, care pot vorbi coreeana si/sau engleza.

B. Nici participantii  si nici membrii apropiați ai familiei  sa nu fi  avut vreodată cetățenie coreeană.

C. Pentru ca Marele Premiu va fi calatoria in Coreea pentru a participa la Runda Finala a concursului din luna octombrie, este recomandat sa aplice la acest concurs doar cei care au posibilitatea sa calatoreasca in acea perioada.

D. Participantii trebuie sa aibe peste 18 ani dar nu exista o limitare in privinta genului.

        2. Termen limita de inscriere: 

A. Toti cei care vor sa participe sunt rugati sa se inscrie completand un formular disponibil online chiar aici: https://forms.gle/zM6K9k1iBFRK1AWu5 Data limita pentru completare este 5 Mai ( duminica) pana la ora 23:59.

B. Este important sa verificati adresa de mail, pentru a evita eventuale erori de comunicare.

3. Programul concursului si alte detalii:

1)Prima runda –> Test scris

A. Va avea loc sambata 11 Mai intre orele 12:00-13:00.

B.  Va avea loc in principal in Bucuresti, dar se iau in considerare si Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara.

C. Locatii:

–> Bucuresti: Amfiteatrul 1 din cadrul Universitatii Romano-Americane (adresa: Bulevardul Expoziției 1B)

–> Iasi: Sala 420, etaj 4, corp R, Universitatea Alexadru Ioan Cuza (ROK Center for Korean Studies)

–> Cluj-Napoca: TBA, Facultatea de Litere, Universitatea Babeș-Bolyai
–> Timisoara: TBA

(Nota: Daca numarul inscrierilor din alte orase va fi mare , se va lua in considerare organizarea acestei runde si in orasele specificate mai sus. Toti cei care se vor inscrie sunt rugati sa urmareasca pagina de Facebook a Ambasadei pentru noi detalii)

2) Runda finala

A. Data si intervalul orar: sambata  25 Mai  2019
B. Locatie: Aula Magna, din cadrul Universitatii Romano-Americane (adresa: Bulevardul Expoziției 1B)

 

Pentru mai multe informatii sunteti rugati sa contactati Ambasada, atat pe  adresa de mail : embrokromania@gmail.com  sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AmbasadaRepubliciiCoreeaRomania/).

La fel ca si in anii trecuti , “Quiz on Korea” da sansa unor persoane pasionate de cultura coreeana sa poata sa isi demonstreze cunostiintele intr-un concurs pentru ca mai apoi sa poata reprezenta tara noastra tocmai in Coreea si sa aibe parte de o experienta de neuitat. Participantii primesc intrebari diverse despre aspecte importane din cultura coreeana: bucatarie, istorie, traditii dar si altele.

Noi va invitam sa va aratati cunostiintele cu privire la cultura coreeana si sa aveti curajul sa va inscrieti la QUIZ ON KOREA. Mai multe detalii privind conditiile de participare le gasiti mai jos, pe evenimentul creat special pentru acest concurs.
Multa bafta!

Aici este evenimentul creat pentru acest concurs: https://www.facebook.com/events/411953096249379/

(Daniela Coman)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.