Vagabond-Poster-5

Cea mai asteptata drama “Vagabond” cu Lee Seung Gi si Suzy incepe astazi

Asteptarea a luat sfarsit si ziua cea mare a venit. Astazi, 20 septembrie, are loc  intr-un final, premiera cea mai asteptata  drama a momentului “Vagabond”/ 배가본드. As spune ca am asteptat mai mult de jumatate de an ca sa aflam noi detalii despre ea, caci mi-a placut inca de la momentul anuntului, la gala de sfarsit de an de la postul SBS. Mi s-a parut atat de palpitant ce am vazut atunci inca am zis sigur ca trebuie sa  vad neaparat aceasta noua drama plina de actiune . Trebuie sa recunosc ca vazandu-i si pe protagonistii Lee Seung Gi si Suzy bucuria mea a fost si mai mare si la fel si asteptarile. Prin urmare, in urmatoarele randuri voi trece la prezentarea dramei.

Se pare ca ea a fost incadrata ca o drama de actiune si thriller care promite sa ne tina in suspans cu fiecare episod. Va fi difuzata de unul dintre cele mai importante posturi coreene si anume SBS, in fiecare zi de vineri si sambata incepand cu ora 22:00 (ora coreeana). Este programata sa aibe 32 de episoade si vor rula cate 2 pe zi. Acest nou proiect este rezultatul colaborarii intre companiile  Celltrion Entertainment, Sony Pictures Television, avand-ul ca regizor pe Yoo In Sik , cel care a coordonat si alte drame precum: “Romantic Doctor, Teacher Kim” (SBS, 2016),”Mrs. Cop 2″ (SBS, 2016),”Mrs. Cop” (SBS, 2015), “You’re All Surrounded” (SBS, 2014),”Incarnation of Money” (SBS, 2013) si scriitorii Jang Young Chul, Jung Kyung Soon, care ne-au incantat cu povestile lor in “Monster” (MBC, 2016),”Empress Ki” (MBC, 2013), “Incarnation of Money” (SBS, 2013).

 

Poveste

Trebuie sa specific inca de la inceput ca aceasta drama este una pre-produsa, prin urmare filmarile pentru ea s-au incheiat si asteptam sa vedem desigur si niste efecte speciale.

Vom fi martorii unei poveste complet diferite fata de ce s-a difuzat pana acum. Totul incepe de la un misterios accident de avion care s-a soldat cu peste 200 de morti, printre care si nepotul lui  Cha Dal Gun, personajul interpretat de Lee Seung Gi. Motivat sa afle adevarul din spatele misterioasei prabusiri, Cha Dal Gun decide sa inceapa o investigatie complexa care il conduce la o retea incurcata de coruptie. In toata nebunia care se declanseaza o intalneste pe  Go Hae Ri, rolul lui Suzy. Aceasta este un agent secret al NIS (Serviciul National de Inteligenta).  Cum se vor intelege ei si daca aceasta va putea sa il ajute pe Dal Gun sa isi duca misiunea la indeplinire vom putea urmari noi de acum inainte in “Vagabond”.

Distributie:

Actori principali:

Lee Seung Gi – Cha Dal Gun
Bae Suzy 
– Go Hae Ri
Shin Sung Rok 
– Ki Tae Woong

Membrii de la Casa Albastra:

Baek Yoon Shik – Jung Kook Pyo
Moon Sung Geun – Hong Soon Jo
Kim Min Jong – Yoon Han Ki

 Oamenii din National Intelligence Service (NIS)

Lee Ki Young – Kang Joo Chul
Jung Man Shik – Min Jae Sik
Hwang Bo Ra 
– Gong Hwa Sook

Alti actori:

Lee Kyung Young – Edward Park
Moon Jung Hee –
Jessica Lee

Kim Jung Hyun – Hong Seung Bum
Kang Kyung Hun – Oh Sang Mi
Lee Si Yoo 
– Seo Yeong Ji
Park Ah In – Lily
Choi Dae Chul – Kim Do Soo
Jang Hyuk Jin – Kim Ok Ki
Shin Seung Hwan 
– Kim Se Hun
Yoon Na Moo 
– Kim Ho Sik
Ryu Won – Mickey
Go Kyu Pil 
– Park Kwang Duk

 Lee Seung Gi- este unul dintre cei mai iubiti actori coreeni. Si despre el as spune ca poate fi considerat pachetul perfect, pentru ca poseda calitati reale in mai multe domenii: actorie , muzica, divertisment. Va aduc aminte ca el si-a inceput cariera cu muzica dar adevaratul succes a venit o data cu rolurile formidabile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. Poate nu are asa multa experienta ca alti actori dar munceste foarte mult si se dedica cu totul rolurilor pe care le interpreteaza. De-a lungul timpului l-am urmarit in productiile: “A Korean Odyssey”(tvN/2017-2018),“You’re All Surrounded”(SBS/2014), “Gu Family Book”  (MBC/2013), “The King 2hearts” (MBC/2012), “My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox” (KBS2/2010), “Brilliant Legacy”  (SBS/2009).

 Bae Suzy – este foarte o prezenta foarte cunoscuta si apreciata de fani. Si ea a inceput cu muzica, debutand in anul 2010 cu fetele in trupa MissA. Ea a fost considerata vedeta agentiei JYP o buna perioada, dar in present  a renuntat la muzica si si-a concentrat cariera pe actorie. De-a lungul timpului a putut sa o urmarim in dramele: “While You Were Sleeping” (SBS / 2017),“Uncontrollably Fond “ (KBS2 / 2016), “Gu Family Book”  (MBC / 2013) “Big” (KBS2 / 2012) “Dream High” (KBS2 / 2010).

  

Shin Sung Rok – este un actor asa complex incat imi este greu sa il descriu. A ales sa joace roluri din cele mai diverse, dar pentru mine fata lui este perfecta pentru rolurile de baiat rau. Este atat de bun incat de multe ori poate sa joace doar cu fata, mai cu seama ca expresiile lui faciale  sunt intotdeauna potrivite pentru rolurile sale. De altfel nu prea ma incanta  cand joaca roluri mai usoare si uneori chiar amuzante. Cu sigurata si voi l-ati descoperit si rasdescoperit pana acum in atat de multe productiicateva dintre ele fiind: “Perfume” (KBS2 / 2019), “The Last Empress”  (SBS / 2018-2019), “Return” (SBS / 2018), “Man Who Dies to Live”  (MBC / 2017), “On the Way to the Airport”  (KBS2 / 2016),  “The King’s Face”  (KBS2 / 2014-2015),”Liar Game”  (tvN / 2014) ,“Lovers of Music” (KBS2 / 2014),”My Love From the Star”  (SBS / 2013-2014).

 Curiozitati:

  • Se pare ca toata lumea a asteptat aceasta drama, caci inca de la primul teaser lansat , acesta a strans intr-un timp foarte scurt peste 1 milion de vizualizări pe Naver TV! Pe YouTube, acesta a trecut într-o singură zi de la 285.032 de vizualizări.
  • Trebuie sa va aduc aminte ca aceasta nu este prima data cand se intalnesc cei doi protagonisti . Lee Seung Gi si Suzy au mai jucat impreuna in 2013 in drama de la MBC “Gu Family Book”, care s-a dovedit atunci un real succes.
  • Aceasta drama a fost realizata cu un buget  urias de 21,1 milioane de dolari.
  • Desi initial a fost programata sa aibe premiera in mai 2019, ea a fost amanata din cauza programului de  filmari si noii intelegeri cu Netflix. Prin urmare acesta va putea fi vazut si pe platforma Netflix.
  • Filmarile s-au desfasurat in mai multe locatii printre care si Maroc, si s-au terminat pe 23 mai anul acesta.

 

 

Daca inca nu v-am convins sa dati o sansa acestei drame,  va invit sa urmariti mai jos cateva filmulete de-a dreptul incendiare:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=Kln4ByBiq-o&t=3s

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=ovEUlE7lNxk

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=br60_CydQsc

Aceasta a fost prezentare dramei “Vagabond”. Cu asa poveste, actiune din plin, distributie glorioasa  aceasta drama, cu siguranta va avea un mare impact. Abia astept sa vad cum va fi din nou chimia dintre Lee Seung Gi si Suzy si cum va evolua investigatia lor.  Va mai spun doar atat -> “Vizionare placuta!”

(sursa:koreandrama.org,soompi,  asianwiki.com)

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.