Concert incendiar la Londra al lui Jay Park în fața a 5000 de fani

Corespondență specială la Londra –  Anca Zaharia

Duminică, 20 octombrie, a avut loc concertul de la Londra al lui Jay Park, din cadrul turneului Sexy4Eva al artistului. Jay a dat startul turneului în data de 6 iulie, când a avut loc primul concert din cadrul acestui turneu în Seul, Coreea de Sud. Artistul va ține concerte similare în țări din Asia, Europa și Statele Unite.

Concertul s-a ținut la London Olympia din Londra,  o clădire unde se țin conferințe, întruniri și expoziții, iar fanii au început să stea la coadă începând cu ora 11:00. Evenimentul a fost foarte bine organizat, cu personal bine instruit, care a ghidat pe cât de repede posibil fanii in clădirea unde a avut loc concertul.

În jurul orei 20:30, când concertul treuia sa înceapă, DJ Wegun, unul dintre artiștii din AOMG, una dintre companiile detinute de Jay Park, a urcat pe scenă și a început sa mixeze diferite melodii de la artiști ai companiei, precum “We Are” a lui Woo Wonjae, Gray si Loco sau “Simon Dominic” a lui Simon Dominic. Fanii au început să cânte de atunci melodiile și să îi scandeze numele lui Jay, fiind entuziasmați să îl vadă în sfârșit pe artistul lor preferat.

Jay a început în forță cu melodia “Forget About Tomorrow”, urmată de cântece precum “On Fire”, “Yacht”, “Me Like You”, “Joah”, “My Last”, “Solo”, All I Wanna Do”, “Aquaman” și multe altele. El și-a început concertul cu melodiile sale R&B, dupa care a intrat pe scenă pH-1, unul dintre artistii de la HIGHR MUSIC, cea de-a doua companie detinuta de Jay. Acesta a încantat publicul cu melodii precum “Homebody”, “Malibu”, “Cupid” si “Orange”. Artistul a declarant ca a auzit cat de plin de viata este publicul din Londra, cat de mult se bucura sa fie acolo si cum acesta a fost cel mai extraordinar moment din cariera sa.

După ce pH-1 a terminat de cântat, Jay s-a reîntors pe scenă și a început să cânte melodiile sale de Hip-Hop, precum “Mommae”, “Ain’t No Party Like An AOMG Party”, “FSU”, “K-Town”, “Soju”, “Finish Line”, “Who You”, “You Know” și multe altele. În timpul melodiei care dă titlul turneului, “Sexy 4 Ever”, artistul, în loc să cânte “Imma be sexy forever” (Voi fi sexy pentru totdeauna) a cantat “You gon’ be sexy forever” (Voi veti fi sexy pentru totdeauna), arătând cât de mult își apreciază fanii prin acest mic moment de fan service.

Acesta a declarant în timpul concertului ca fără fanii săi acest turneu nu ar fi fost posibil. A spus cât de mult își iubește fanii și cum iubește sa tină concerte la Londra. Jay Park a ținut un concert în acest oraș și în 2018, când s-au strâns în jur de 3.000 de fani, de data aceasta, în 2019, strângându-se 5.000 de fani, dovada că deși artistul sud-coreean se află în industria muzicală de 10 ani, el continua să se dezvolte ca artist și să strângă tot mai multi fani datorită sincerității sale, a talentului său și a iubirii pe care le-o arată fanilor. Acesta a declarant, de asemenea, că este singurul artist asiatic care a strâns atât de mulți fani la un concert în Londra, mulțumindu-le fanilor încă o dată.

Spre finalul serii, cântărețul a mai avut o surpriză pentru fani și, pe langa pH-1, l-a adus pe scenă și pe Sik-K, un alt artist al companiei HIGHR MUSIC. Împreună, aceștia au cântat melodii la care au colaborat, precum “Iffy”, “Water” si “Giddy Up”, făcând concertul mai incendiar decât era deja.

Jay Park a continuat sa demonstreze ce suflet iubitor are atunci când s-a oprit din a cânta melodia “Birthday” pentru a-i ruga pe fani să îi cânte mamei sale, care e născuta pe 21 octombrie, “La Multi Ani”. Sperăm ca doamna Park s-a bucurat de surpriză!

A fost un eveniment extraordinar iar pentru mine, cel mai bun concert la care am fost până acum! Nu numai ca a început în forță, însă a continuat sa devina din ce în ce mai bun. Energia și talentul lui Jay Park chiar sunt de neegalat!

Sperăm că și restul turneului va fi la fel de minunat pentru cântăreț și că multi fani se vor bucura  să-l vadă live în concert!

https://www.youtube.com/watch?v=pB-_QY_QDmE&t=745s (duree la pe youtube)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.