Son Ye Jin și Hyun Bin, doi oameni complet diferiți, se îndrăgostesc în “Crash Landing on You”

“Crash Landing on You” a lansat un teaser nou, oferind spectatorilor o privire uimitoare a viitoarei drame ce va avea premiera pe 14 decembrie, la ora 21:00 (ora locală), pe canalul TVN, informează site-ul soompi.com.

Noul serial spune povestea lui Yoon Se Ri (Son Ye Jin), o bogată moștenitoare sud-coreeană, care este forțată să facă o aterizare de urgență în Coreea de Nord în timpul unei călătorii cu parapanta din cauza unei rafale neașteptate de vânt. Acolo îl întâlnește pe ofițerul nord-coreean Ri Jung Hyuk (Hyun Bin), care se îndrăgostește de ea în timp ce încearcă să o ascundă de camarazii săi și să o protejeze.

Teaser-ul începe cu Yoon Se Ri strigând după ajutor după aterizarea forțată. Ri Jung Hyuk se apropie încet și își îndreaptă arma spre ea. Ea îl avertizează să nu se mai apropie, dar ajunge să cadă din copacul în care stătea suspendată chiar în brațele lui. Yoon Se Ri  este alarmată când aude că se află în Coreea de Nord și încearcă să-i explice soldatului Ri Jung Hyuk situația care a determinat-o să ajungă acolo, dar acesta nu pare interesat de povestea ei.

În cele din urmă, Ri Jung Hyuk o aduce pe Yoon Se Ri la el acasă pentru a o ascunde, însă colegii săi soldați au descoperit că pe teritoriul Coreei de Nord există o femeie sud-coreeană. Inteligentă, Yoon Se își dă seama de situație și îl amenință vesel, subliniind: „Nu cred că sunt singura care va muri dacă se va afla că sunt aici. Știu că toți doriți să negați acest lucru, dar acum suntem în aceeași barcă. ”

Neavând nicio altă opțiune, Ri Jung Hyuk și Yoon Se Ri încep să locuiască sub același acoperiș. La început, lucrurile par dificile, întrucât Yoon Se Ri face o solicitare „absurdă” privind șamponul și gelul de duș, dar Ri Jung Hyuk devine în cele din urmă protector cu ea. Totuși, toată distracția și romantismul se încheie când soldații nord-coreeni invadează brusc casa lui Ri Jung Yoon în căutarea unui străin.

Întrebarea care se află pe buzele tuturor este dacă vor putea cei doi oameni foarte diferiți să depășească obstacolele și să se iubească liber? Răspunsul îl vom afla împreună urmărind această dramă! (한 사랑)
There are 4 comments

Add yours
  1. Cristescu P. Radu

    Interesanta si captivanta poveste. Intelegem ca este imaginara povestea dar este atat de incitanta. Si nu am vizionat decat primele patru episoade. Le astept cu sufletulla gura pe rmatoarele episoade.
    PS. Sarbatori fericite pentru fanii serialelor koreene si nu numai.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.