12 actori sud-coreeni care au făcut impresie în 2019

Încet-încet, anul 2019 se apropie de sfârșit, ceea ce înseamnă că este momentul cel mai potrivit să reflectăm asupra tuturor băieților din K-drame care ne-au făcut să îi adorăm sau ne-au impresionat prin performanța și farmecul lor. Cu siguranță că sunt mulți la număr, cei de la soompi.com au ales însă să scrie despre 12 dintre ei (fără a avea o ordine anume) care le-au reținut atenția, iar noi suntem cumva în asentimentul lor.

  1. Ong Seong Wu

Încă de când Ong Seong Wu a fost concurent la „Produce 101”, telespectatorii comentau modul în care  i s-ar potrivi calitatea de actor. A fost doar o chestiune de timp înainte să-l putem vedea într-o dramă și a meritat așteptarea cu vârf și îndesat. Nu numai că Ong Seong Wu a fost distribuit într-o K-dramă, dar a jucat un rol principal, ceea ce este impresionant.

El joacă rolul lui Choi Jun Woo în serialul „Momentes  of 18”, o dramă bazată pe povestea unui elev de liceu și a obstacolelor cu care se confruntă acesta ca adolescent. Personajul său este cool și distant, ușor neprietenos, dar este atât de adorabil.  Rolul lui Choi Jun Woo din „Momentes  of 18” a reprezentat cu siguranță începutul unei cariere de succes în actorie pentru Ong Seong Wu, așa că ne-am dori să îl vedem mai des pe pe micul ecran!

 

  1. Kim Jae Wook

Kim Jae Wook nu putea să lipsească de pe această listă, nu-i așa? Deși se află pe “tărâmul” K-dramelor de ceva vreme, publicul nu și-ar fi putut pregăti inima mai bine pentru adorabilul Ryan Gold.

În drama „Her private life”, Kim Jae Wook joacă rolul iubitului perfect. El a stabilit, literalmente, un etalon în ceea ce privește așteptările pe care ar trebui să le aibă o femeie când vine vorba de dragostea partenerului său. Deși avea un trecut dur, Ryan Gold nu a ezitat să devină un gentleman, fiind răbdător, romantic, grijuliu și atât de atent cu Sung Duk Mi (Park Min Young), iubita lui din serial. Personajul său este atât de … perfect încât Kim Jae Wook devine de-a dreptul de neuitat, lucru pe care vi-l pot confirma cu vârf și îndesat întrucât am văzut această dramă.

  1. Lee Jae Wook

Lee Jae Wook a făcut impresie în industria K-dramelor anul acesta. Actorul a jucat în nu mai puțin de trei drame de succes, precum și în filmul Battle of Jangsari. Lee Jae Wook și-a făcut prima apariție de neuitat în rolul lui Marco Han din drama „Memories of the Alhambra” și apoi a trecut la rolul lui Seol Ji Hwan din serialul „Search: WWW”. Apoi ne-a ținut puțin cu sufletul la gură cu rolul de băiat rău (Baek Kyung  -n.r.) din serialul „Extraordinary you”, rol care mi-a atras și mie atenția, făcându-mă să nu mă pot decide dacă să îl plac sau să îl urăsc pe Baek Kyung. Look-ul său impecabil l-a făcut să-și câștige un loc în această industrie, dar abilitățile artistice uimitoare i-au făcut cu adevărat pe spectatori să-l îndrăgească pe actorul în vârstă de numai 21 de ani.

 

  1. Jang Ki Yong

Anul 2019 a fost un an bun și pentru Jang Ki Yong. Acest tânăr actor transformat în model a jucat în ultima vreme roluri în K-drame, dar rolul adorabil  al lui Park Mo Gun din “Search: WWW” a fost cel care a furat inima publicului.

Jang Ki Yong a făcut o muncă extraordinară portretizându-l pe îndrăgostitul Park Mo Gun. Iubirea neobosită și pasiunea cu care își urmărește iubirea, pe Bae Ta Mi (Im Soo Jung), ne-au făcut să simțim fluturi în stomac. Fiecare fragment și scenă în care a apărut Jang Ki Yong au făcut serialul un succes. Dacă ați văzut deja celelalte K- drame în care a jucat actorul, probabil știi deja că el este destul de impresionant.

  1. Lee Do Hyun

Mulți oameni au fost dezamăgiți și triști să afle că actorul Choi Tae Joon a optat să nu facă parte din serialul „Hotel del Luna” și nu l-au văzut deloc cu ochi buni pe actorul care avea să-l înlocuiască. În ciuda așteptărilor destul de ridicate, Lee Do Hyun a făcut o treabă excelentă în rolul lui Go Chung Myung, având în vedere faptul că inițial nu i s-a oferit acest rol.

Lee Do Hyun a arătat atât de natural interpretându-l pe ca Go Chung Myung, iar dragostea pe care o nutrea pentru Jang Man Wol (IU) părea atât de reală. Este greu să-ți imaginezi pe cineva care să-l joace pe Go Chung Myung mai bine decât a făcut-o Lee Do Hyun. Deși el nu are experiență ca actor în dramele coreene, fiind încă considerat un actor începător, cu siguranță a făcut o impresie bună în rolul din „Hotel del Luna”. Cei care au urmărit serialul au putut simți cu adevărat toate emoțiile pe care le-a exprimat Do Hyun prin intermediul personajului său.

  1. Kang Ha Neul

Vestea că Kang Ha Neul se va întoarce pe micul ecran după ce a fost eliberat din armată a provocat o imensă emoție în rândul fanilor actorului. Atunci când s-a aflat că întoarcerea sa îl va găsi într-un rol principal a fost și mai interesant. Prin urmare, întoarcerea lui Kang Ha Neul în rolul lui Hwang Yong Sik din serialul „When the Camellia Blooms” a fost perfectă.

Capacitatea lui Kang Ha Neul de a interpreta un personaj care iubește fără rușine, fără teamă și fără nicio scuză, a fost exact personajul de care avea nevoie publicul iubitor de K-drama. A fost de-a dreptul impresionat să îl vezi pe Kang Ha Neul interpretându-l pe Yong Sik atât de firesc încât se simțea un pic prea natural; aproape ca și cum Kang Ha Neul n-ar fi făcut niciun efort pentru a juca acest rol. Pare doar atât de dulce în viața reală!

  1. Rowoon din SF9

Aici vă pot povesti … până mâine deoarece este aproape nedrept ca un idol K-pop cu aspect atât de drăguț să fie și un actor grozav, dar iată că Rowoon mi-a dat lumea peste cap și se încadrează perfect la această „categorie”. Rowoon a urcat foarte repede în stardomul K-drama în ultimii doi ani și iată că mi s-a îndeplinit visul și a primit primul său rol principal în drama „Extraordinary you”.

Rowoon ca personaj de benzi desenate Lee Ha Ru ne-a oferit tuturor fluturi în stomac. Dedicarea lui pentru personajul feminin, Eun Dan Oh (Kim Hye Yoon), și pasiunea lui neobosită de a fi alături de ea și de-a o proteja i-au pus cu adevărat în valoare abilitățile de actor și l-au propulsat de la statutul de actor secundar, așa că aștept cu nerăbdare următorul său rol principal!

  1. Yeo Jin Goo

Yeo Jin Goo a jucat nu în una, ci în două K-drame anul acesta. Fiecare rol pe care Yeo Jin Goo l-a preluat a fost cu siguranță memorabil. La începutul acestui an, el a jucat rolul robotului umanoid romantic, Young-Goo, în drama „Absolute Boyfriend.” Recent, el l-a interpretat pe adorabilul Koo Chan-Sung în serialul romantic „Hotel Del Luna”.

Deși ambele roluri au fost la fel de impresionante, felul în care Yeo Jin Goo a reușit să-l interpreteze pe Koo Chan Sung în „Hotel Del Luna” a vizat perfecțiunea. Văzându-l cum se îndrăgostește încet-încet de Jang Man Wol (IU) și cum decide să se ocupe de toate acele fantome mai mult sau mai puțin … înspăimântătoare a fost atât de distractiv de urmărit. În plus, cei care au văzut deja serialul trebuie să recunoască că a fost ceva să-l putem urmări timp de 16 episoade îmbrăcat la costum, lucru care l-a făcut și mai impresionant. 🙂

 

  1. Jang Dong Yoon

Se pare că Jang Dong Yoon este peste tot în aceste zile! Oamenii s-au îndrăgostit de farmecul său și de privirea sa frumoasă în timp ce a preluat primul său rol principal anul acesta, când l-a interpretat pe Jeon Nok Du în „The Tale of Nokdu.” Chimia pe care o împarte cu Kim So Hyun arată că abilitățile sale de actor s-au dezvoltat atât de mult într-o perioadă de timp atât de scurtă. Vă reamintim că Jang Dong Yoon s-a apucat de actorie abia în anul 2016 și nu a avut prea multe cunoștințe în domeniu îaintea acestui fapt, ceea ce face prestația sa din K-drame să fie mult mai impresionantă.

De asemenea, ne întrebăm și noi cât de nedrept este că poate să pară la fel de frumos și atunci când poartă hanbok-uri tradiționale atât pentru bărbați, cât și pentru femei?

  1. Kim Jae Young

Kim Jae Young a fost destul de subestimat ca actor în ultimul an. Având în vedere că joacă în două K- drame, merită oarecare recunoaștere! A jucat rolul lui Yoon Sun Woo în serialul SBS „Secret Boutique”, iar în prezent joacă în „Beautiful Love Wonderful Life” în rolul lui Gu Joon Hwi.

Este foarte greu de ales între cele două roluri deoarece sunt distincte și unice în propriile lor moduri. În „Beautiful Love Wonderful Life” el joacă rolul uni frate mai mare care jelește pierderea fratelui său mai mic, care a murit prin sinucidere. Capacitatea sa de a înfățișa durerea de inimă și stresul este destul de memorabilă. Pe de altă parte, în „Secret Boutique”, dragostea și loialitatea lui față de Jenny Jang (Kim Sun Ah) au fost atât de adorabile și de impresionabile. Cu siguranță va rămâne memorabil în ambele roluri!

  1. Lee Seung Gi

Cel mai recent rol al lui Lee Seung Gi într-o K-dramă este cel din serialul de acțiuni „Vagabond”. A existat multă rumoare în jurul acestei drame, întrucât nu a fost doar rolul de revenire al lui Lee Seung Gi după eliberarea din armată, ci și a doua oară când a avut-o ca parteneră pe Suzy, după rolul din drama „Gu Family Book / Kang Chi, the Beginning”.

În rolul din „Vagabond”, Lee Seung Gi a interpretat un polițist dur numit Cha Dal Geon, cu un trecut trist, arătând o parte pe care publicul nu o mai cunoscuse la actor. A fost atât de impresionant să-l vedem în toate acele scene de acțiune și luptă, iar povestea a fost de-a dreptul captivantă, astfel că putem spune că Lee Seung Gi nu reușește niciodată să ne dezamăgească. Din contră, actorul ne-a întrecut așteptările!

 

  1. Yoon Kye Sang

Yoon Kye Sang este unul dintre acei actori care poate nu sunt întotdeauna în centrul atenției, deși merită în totalitate să fie așa! După cum bine știți. Yoon Kye Sang nu a mai jucat într-o K-dramă din 2016 când l-am văzut în serialul „The Good Wife”, așa că atunci când am aflat că va juca alături de Ha Ji Won într-o poveste romantică numită „Chocolate” m-am simțit în al noulea cer. Cu siguranță că nu doar eu am avut acest sentiment!

Deși este încă devreme, personajul lui Yoon Kye Sang care-l interpretează pe Lee Kang,  chirurgul alturist și muncitor din „Chocolate”, câștigă pe toată lumea. Farmecul său romantic și aspectul său inocent încălzește inimile spectatorilor (inclusiv pe a mea), ceea ce este perfect pentru acest sezon de iarnă. Cu siguranță așteptăm cu toții cu nerăbdare să vedem cum se dezvoltă personajul său și cât de dulce poate deveni Lee Kang!

Dacă ați remarcat și alți actori care v-au făcut inima să tresară cu rolurile lor principale sau secundare din acest an, așteptăm cu interes comment-urile voastre pe site sau pe pagina noastră de Facebook. (한 사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.