Breaking-Chen-EXO-announces-the-brides-wedding-pregnancy

Chen din EXO se casatoreste si va avea un copil!

 
 Daca am crezut ca inceputul de an este cam trist se pare ca ne-am inselat.  Astazi o veste absolut incredibila a socat comunitatea fanilor kpop, atat coreeni cat si  pe noi, internationali, mai exact membrul Chen din EXO se va casatori si va deveni tata in curand. Mai jos voi incerca sa expun vestile si confirmarile primite.  Nu stiu exact dar cred ca este pentru prima data cand aud ca Chen (27 ani) este implicat intr-o relatie, corectati-ma daca gresesc (nu mai sunt asa familiarizata cu vestile despre EXO). 
Breaking: EXO’s Chen Announces Marriage + Fiancée’s Pregnancy
Pentru ca vestile despre el a aparut in presa coreeana inca de dimineata, agentia artistului, SM ENT. a trebuit sa iasa la “atac” cu o declaratie, fie ea de confirmare sau infirmare. Iata ce au spus reprezentatii companiei:
” Buna ziua, aici este SM Entertainment, 

Chen a cunoscut o persoana speciala pentru el și se vor căsători.  Viitoarea mireasa nu este o celebritate, iar nunta va fi organizată într-un cadru  privat, unde vor fi prezenti  doar familiile lor.

Pentru a respecta opiniile familiilor lor, nunta și tot ceea ce are legătură cu aceasta se va desfășura în mod privat, așa că rugăm fanii și reporterii să înțeleagă aceasta situatie.

Chen va continua să lucreze din greu ca artist.

Vă rugăm să trimiteți  lui Chen o mulțime de binecuvântări și mesaje de felicitari.

Va mulțumesc.” 


De asemenea, tot cei de la  SM Entertainment au confirmat că logodnica lui Chen este însărcinată. Sursa a spus urmatoarele: „Este adevărat că mireasa lui Chen este însărcinată.” Ei au adăugat că, deoarece este o non-celebritate, ei nu pot dezvălui cât de avansata este  sarcina ei sau alte detalii conexe.

Pentru ca Chen este constient de impactul pe care aceste vesti le vor avea fata de fanii EXO-L si nu numai, el   si-a facut curaj si a facut publica o scrisosare de mana in care oferea o explicatie. Voi incepe sa va arat chiar acum ce a scris in ea:

“Buna ziua, aici este Chen, 

Scriu asta pentru că am ceva de spus fanilor noștri. Nu știu cum să încep  și sunt foarte nervos. Deși aceste cuvinte nu sunt suficiente, scriu această scrisoare pentru că vreau să le spun sincer,  prima data , fanilor noștri care ne-au oferit atâta dragoste. 

Am o iubita cu care vreau să-mi petrec restul vieții. Eram emotionat și îngrijorat de situațiile care ar apărea ca urmare a acestei decizii, dar am discutat cu agenția și cu membrii noștri pentru că voiam să anunț știrea, cel puțin, mai devreme, astfel încât să nu va  surprind cu vestea bruscă.

Apoi, am primit o binecuvântare. De asemenea, sunt uimit, deoarece nu pot face ceea ce îmi plănuisem cu agenția și cu membrii, dar această binecuvântare mi-a dat mai multă putere.

Nu mai puteam pierde mai mult timp gândindu-mă când sau cum ar trebui să anunț asta, așa că mi-am facut  curaj sa spun.

Sunt foarte recunoscător membrilor mei pentru că m-au felicitat cu adevărat după ce au auzit această veste și le mulțumesc profund fanilor noștri că mi-au trimis atâta dragoste nesperata.

Nu voi uita niciodată acest sentiment de recunoștință, voi face tot posibilul si  fără să mă schimb  să întorc dragostea pe care mi-ati oferit-o.

Va multumesc mereu.”


Dupa ce aceste confirmari au aparut, s-a creat o si mai mare controversa. Cum cei de la SM au dezvăluit că nunta lui Chen va avea loc într-un cadru privat, însă nu au anunțat data exacta, au aparut  cateva speculatii.  Se pare ca mai multe voci  au susținut că idolul s-ar fi căsătorit chiar astăzi, 13 ianuarie, iar mireasa ar fi chiar in luna a 7 a de sarcina. Ar fi avut loc o cununie religioasă  la o biserică, la ea participand doar membrii cei mai apropiați ai familiei.

Desi au  aparut  informațiile de mai sus  pe mai multe portale de știri, reprezentanții de la agentia  SM  au iesit din nou la “atac”  negand  faptul că Chen ar fi căsătorit deja si au negat că viitoarea lui soție are 7 luni de sarcină.

 Ca o concluzie as vrea sa mai spun ca nu  conteaza prea mult pentru mine daca cei doi sunt casatoriti sau urmeaza sa faca acest pas. Sunt tare bucuroasa pentru Chen ca a reusit sa isi gaseasca “acea” persoana cu care sa vrea a isi petreaca toata viata.  Desigur sunt fericita pentru ca nu mai este singur in aceasta lume nebuna a kpop-ului coreean, care de la un timp a inceput sa ma sperie foarte tare. Sper din tot sufletul ca ei sa aibe o viata linistita de acum in colo, fara fani “fanatici ” care sa-i asalteze  sau sa-i condamne, sa fie fericiti si abia astept sa vedem prima poza cu copilasul lor.

Felicitari si casa de piatra Chen!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.