prettiestmbc-850×560

Actorii Jo Soo, Im Soo Hyang, Ha Seok Jin si Hwang Seung Eon vor juca într-o nouă dramă romantică

Ji Soo, Im Soo Hyang, Ha Seok Jin, And Hwang Seung Eon Confirmed For New Romance Drama

Se pare ca de curand am primit vestea ca acesti frumosi actori au acceptat noi roluri si ii vom vedea  in noul proiect al postului coreean MBC care se va numi “When I Was the Prettiest” (este posibil ca titlul sa fie unul provizoriu).

Cu aceasta ocazie s-au oferit si cateva detalii despre drama. Ni se va arata povestea unui barbat  si a unei femei  care ajung  in fata unui drum interzis. Intr-o intorsatura cruda a sortii, doi frati ajung sa iubeasca aceeasi femeie. Prin intermediul povestii lor de dragoste fatidice, aceasta drama ne impartaseste o lectie despre intelegerea durerii vietii si cum se poate usura aceasta.

Actrita Im Soo Hyang va prelua rolul artistului ceramic Oh Ye Ji, prima iubire a personajului lui Ji Soo. Deși visează la o viață obișnuită, ea este prinsă într-un triunghi amoros cu doi frați.

Despre Ji Soo stim ca  îl va interpreta pe designerul de arhitectură Seo Hwan, care se indragosteste  de Oh Ye Ji la prima vedere. El va fi într-o permanenta  contradicție cu fratele său Seo Jin, interpretat de actorul  Ha Seok Jin si într-o luptă pentru inima lui Oh Ye Ji.

Despre personajul Seo Jin  s-a spus ca este un șofer de raliuri care nu se da in laturi de la nimic pentru a realiza ceea ce isi doreste. Când o întâlnește pe Oh Ye Ji pentru prima dată la atelierul tatălui său, se simte instinctiv atras de ea.

În sfârșit, rolul Carrie Jeong, fosta iubită și partener de marketing a lui Seo Jin, va fi jucat de actrita  Hwang Seung Eon. Ea simte dragostea pasională pentru Seo Jin, care este liderul echipei de raliuri pe care o sponsorizeaza, și nu este în măsură să renunțe la el nici după ce s-au despărțit.

Producătorii acestei dramei au spus: „Ne simțim liniștiți  pentru ca am ales actori populari, calificați precum  sunt Im Soo Hyang, Ji Soo, Ha Seok Jin și Hwang Seung Eon ca protagonisti. Vă vom aduce o dramă care vă va ține atât de captivati încât nu veți putea să vă luați ochii de pe ecran. “

Cam atat momentant despre drama “When I Was the Prettiest”. Nu imi mai ramane decat sa va spun ca mai aveam de asteptat pana sa vedem aceasta drama, intrucat premiera va fi abia in luna august a acestui an.

(sursa:soompi) 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.