08bc5a09d7824e9eb75ba6753a0d9dcc

Suzy a făcut o donație generoasă pentru a ajuta copiii afectați de pandemia COVID-19

Pe 11 septembrie, Fundația Babo Nanum a dezvăluit că artista Suzy a donat 50 de milioane de woni (aproximativ 42.100 de dolari) campaniei “Stars Filled with Dreams” (Stele umplute cu vise) , care este dedicată ajutării copiilor care au nevoie de educație pentru a-ți putea îndeplini visele.

Potrivit fundației, Suzy a fost profund îngrijorată de modul în care pandemia COVID-19 afectează negativ copiii și tinerii care se confruntau deja cu dificultăți financiare. În conformitate cu dorințele sale, donația ei va fi utilizată pentru a sprijini educația tinerilor în gospodăriile cu venituri mici, în speranța că vor putea să-și continue visele.

Este cunoscut faptul că ea are o inimă mare și a făcut deseori donații generoase arătând astfel sprijin pentru multe cauze caritabile de-a lungul carierei sale. Doar anul acesta, ea a donat anterior 100 de milioane de woni (aproximativ 84.200 dolari) ONG-ului Good Neighbours pentru a ajuta familiile cu venituri mici afectate de pandemia COVID-19, 100 de milioane de woni către Asociația Coreeană de Asistență la Dezastre pentru a ajuta pe cei afectați de inundații, și 50 de milioane de woni la Taekwondo Federation of Happiness Sharing Community. De asemenea, ea și-a luat angajamentul, recent, să doneze toate veniturile ca urmare a vânzării cărții ei de frumusețe numită „Obsession with Suzy” pentru a ajuta tinerele femei care au nevoie.

Eu mă bucur tare mult că ea se gândește și la semenii ei care întâmpină greutăți în această perioadă dificilă pentru toată lumea și mă gândesc că ar fi tare frumos ca și alte celebrități coreene, care își permit să ia exemplul ei.

(sursa–soompi.com)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.