sung-hoon-s-agency-to-file-case-against-a-cosmetics-company

Sung Hoon revine pe micul ecran într-o nouă dramă al cărei scenariu e scris de Im Sung Han, autorul celebrelor makjang

Când credeam că am aflat toate veștie bune legate de premierele din această toamnă în care vom avea ocazia să îi vedem pe actorii noștri preferați, iată că mai primim o informație care ne bucură teribil de mult: Sung Hoon a fost distribuit în rolul principal masculin al unei noi drame!

Intitulată provizoriu „Povestea căsătoriei/Marriage Story”, drama reprezintă, de fapt, primul scenariu scris de scenaristul Im Sung Han  în ultimii cinci ani, scrie soompi.com.

Agenția lui Sung Hoon a declarat că Sung Hoon a decis să joace în această drama după o lungă discuție cu producătorii acesteia.

Dacă privim un pic în urmă, atunci cu siguranță ne aducem aminte de faptul că, în 2011, scenaristul Im Sung Han l-a distribuit pe Sung Hoon în rolul principal masculin al drama „New Tales of Gisaeng”, deși acesta nu avea la acea vreme experiență în actorie. Prin acea dramă a avut, practic, loc debutul actoricesc al lui Sung Hoon, în vârstă de 37 de ani acum (n. – 14 februarie 1983).

O sursă din cadrul agenției lui Sung Hoon a spus: „Sung Hoon este foarte onorat să poată participa din nou la o dramă (cu sensul de să poată juca din nou – n.r) a scenaristului Im Sung Han. Va fi o șansă pentru Sung Hoon să-i întoarcă favoarea scenaristului Im Sung Han, care i-a dat posibilitatea să debuteze ca actor”.

Scenaristul Im Sung Han este binecunoscut pentru scrierea de drame makjang precum „Miss Mermaid/ 인어아가씨”, „Princess Aurora/  오로라 공주” și multe altele.

În coreeană, expresia „Makjang” este utilizată pentru a descrie multe semnificații diferite, dar este folosită cel mai frecvent pentru a face referire la o poveste sau la un complot într-o dramă TV coreeană – care ajunge până la situații extreme, nerealiste, anormale sau ridicole – de obicei folosite cu scopul de a crește ratingurile TV.

Când comploturile care implică cazuri extreme, absurde sau șocante sunt tratate cu metode ilogice sau neuzuale – în principal pentru a trezi controverse sau pentru a atrage mai mulți spectatori – sau inserate în mod convenabil în acest scop, toate acestea sunt descrise ca „Makjang” în coreeană.

„Makjang” poate însemna literalmente „a duce lucrurile prea departe” sau „a atinge o limită, indiferent de circumstanțe”.

Până când va apărea noua dramă, puteți să vă bucurați de prezența lui Sung Hoon urmărind cel mai recent film al său „Are You In Love”, în care o are ca parteneră pe cu Kim So Eun.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.