bbe8956c5ad64c429ebd4396ae9a999d

Eric devine maestru al deghizărilor într-o nouă dramă cu spioni. Un teaser de văzut neapărat

Iată că în curând vom putea vedea o nouă dramă la post MBC. Ea se va numi “The Spy Who Loved Me” și protagonistul ei va fi numeni altul decât Eric , Eric Moon, daca așa îl cunoașteți voi și frumoasa Yoo In Na. De curând, producătorii ne-au ofeit câteva informații despre această dramă și personajul pe care Eric îl va interpreta.

“The Spy Who Loved Me” este o comedie romantică palpitantă despre o femeie care este prinsă într-un conflic de spionaj cu cei doi soți secreți ai săi. Eric din trupa Shinhwa va joaca rolul lui Jeon Ji Hoon, un agent secret al Interpol, care se află sub acoperire ca fotograf de călătorie. De asemenea, este primul soț al lui Kang Ah Reum, interpretată de actrita Yoo In Na. Cei doi divorțează, dar mai târziu se vor reuni în circumstanțe mai puțin ideale.

În fotografiile nou lansate, Eric își arată dualitatea ca agent Interpol și fotograf de călătorie. Când este deghizat în fotograf, Jeon Ji Hoon este cât se poate de lipsit de griji. Se uită chiar în depărtare cu o privire serioasă, de parcă i-ar lipsi cineva.

Între timp, agentul de la Interpol, Jeon Ji Hoon pare hotărât și concentrat asupra muncii sale atunci când își poartă uniforma.

Despre personajul său, Eric a declarat: „Ceea ce atrage la Jeon Ji Hoon este profesionalismul său când este agent secret și veselia când este deghizat. De asemenea, este romantic când iubește și se gândește doar la Kang Ah Reum. “

El a continuat: „Pentru a-l interpreta pe agentul secret Jeon Ji Hoon care aleargă pe platourile de filmare, am slăbit. El este și un fost maestru în mânuirea armelor, așa că am muncit din greu pentru a scoate la iveală farmecele personajului meu pe măsură ce învățam să trag cu pistolul și să fac scene de acțiune. ”

Producătorii au mai spus că nouă dramă “The Spy Who Loved Me” va avea premiera pe 21 octombrie . Prin urmare nu mai avem așa mult de așteptat până să vedem și noi episoadele.

Watch: Eric And Yoo In Na Get Hearts Racing With Romantic Memories And Reunion In Spy Drama Teaser

Acum a venit momentul să vă arăt și un teaser pentru această interesantă dramă. Acesta se încheie cu o concluzie — „Nu ar fi trebuit să ne întâlnim”, spune personajul Jeon Ji Hoon, iar Kang Ah Reum îi răspunde : „Nici atunci și nici acum”.


Fanii dramelor coreene sunt deja entuziasmați să afle mai multe despre povestea din trecut a personajelor Jeon Ji Hoon și Kang Ah Reum. Ei s-au întâlnit ca și când ar fi fost predestinați și se vor iubi cu pasiune, dar apoi au trebuit să se despartă. Cu un astfel de cuplu și o poveste romantică, presărată cu acțiune, m-aș avânta să spun că această nouă dramă este deja un succes și nici nu am avut premiera.

Eu mărturisesc că mi-am trecut deja pe lista cu seriale de văzut din această lună “The Spy Who Loved Me” pentru că îmi place foarte tare Eric și abia așteptam să îl revăd într-un nou serial.

(sursa: soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.